Home Nieuws Scoort Luuk de Jong zijn eerste WK doelpunt? Gratis Oranje shirt en...

Scoort Luuk de Jong zijn eerste WK doelpunt? Gratis Oranje shirt en hoge Odds voor de Jong

464
0

Voor de wedstrijd van vandaag Nederland – Ecuador zien we dat de bookmakers vrij zeker zijn van hun zaak. Nederland gaat winnen. De bookies geven het Nederlands Elftal de favoriete rol en is goed voor een quotering van 1.80 bij een overwinning.

Gakpo staat in de lijst van favoriete WK topscorers momenteel op positie 11. De PSV’er moet voor hem momenteel nog wel grote namen dulden als Mbappé (Frankrijk) Giroud (Frankrijk) Ronaldo (Portugal) Messi (Argentinië) en Harry Kane (Engeland). Wie voorspel jij als WK topscorer en is een gokje op de PSV speler de moeite waard? Wanneer Gakpo van zich zal laten horen en zorgt voor een stunt is deze weddenschap in ieder geval flink geld waard.

Gakpo is overigens niet de enige Nederlander en PSV’er wie voorkomt in de lijst met favoriete topscorers. Een stuk verder in de lijst van verwachte topscorers vinden we namelijk onze eigen Luuk de Jong terug. Niet erg waarschijnlijk, maar mocht Luuk de Jong erin weten te slagen topscorer te worden van het WK 2022? In dat geval krijg je 101.00 keer je inzet uitbetaald. Dus durf je een gokje aan en wil je écht stunten met een PSV voorspelling op het WK. Onze Luuk de Jong is goed voor bijzonder hoge odds en vermenigvuldigd je bedrag meer dan honderd keer.

Gratis BetCity shirt bij €10 WK weddenschap!

Wedden op het WK 2022 doe je bij BetCity geheel in Oranje stijl. De bookmaker pakt namelijk flink uit tijdens het WK in Qatar en geeft GRATIS Oranje WK shirts weg bij het plaatsen van een WK weddenschap van €10. Je hoeft dus alleen minimaal €10 in te zetten op een WK weddenschap naar keuze en dat WK shirt is van jou. Verder hoef je dus niets te doen. Het Oranje WK shirt wordt wordt kosteloos naar je woonadres opgestuurd. Dus wil jij voortaan in Oranje stijl wedstrijden voorspellen op het WK en ook direct Nederland supporten? Claim hier jouw eigen oranje WK shirt bij BetCity en krijg het shirt binnen thuis op de deurmat toegestuurd.


Vorig artikelSoms arrogant maar wat als van Gaal coach van PSV was geweest? ‘Ik zou daar geschikt voor zijn, ja’
Volgend artikelPSV fans massaal naar Sevilla, uitwedstrijd binnen 10 seconden uitverkocht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in