Home Nieuws Wordt Gakpo topscorer van het WK? WK bets van 10 euro =...

Wordt Gakpo topscorer van het WK? WK bets van 10 euro = gratis BetCity Oranje shirt thuisgestuurd

441
0

Het Nederlands Elftal wacht deze vrijdagmiddag om 17:00h Nederlandse tijd de tweede groepsfase wedstrijd tegen Ecuador. Of Nederland deze wedstrijd gaat winnen? Onze vrienden van VoetbalGokken.nl zochten het samen met PSVinside voor je uit.

Voor de wedstrijd van vandaag Nederland – Ecuador zien we dat de bookmakers vrij zeker zijn van hun zaak. Nederland gaat winnen. De bookies geven het Nederlands Elftal de favoriete rol en is goed voor een quotering van 1.80 bij een overwinning.

Coby Gakpo topscorer op WK 2022?

De volgende horde moet makkelijk genomen kunnen worden en zeker met onze eigen PSV’er Cody Gakpo aan boord. De PSV speler wist in de eerste groepswedstrijd tegen Senegal in het Oranje shirt al knap te scoren en maakte de verlossende 1-0. Gakpo levert daarbij al maanden achtereen een top prestatie bij PSV en weet de ploeg absoluut naar een hoger plan te tillen. Maar wordt de speler van PSV één van de grote toppers van het WK voetbal in Qatar?

WK weddenschap op Gakpo

De openingstreffer van PSV-speler Gakpo is ook bij de wedkantoren niet onopgemerkt gebleven. Als we naar de bookmakers kijken en de lijst met verwachte topscorers op het WK 2022, zien we Coby Gakpo vrij hoog op de lijst staan. Gakpo als topscorer van het WK toernooi levert je flinke odds. Wedden op Gakpo levert je namelijk maar liefst 41.00 keer je inleg op bij BetCity. Niet verkeerd! Of denk jij dat Gakpo zich in de top 4 topscorers van het WK 2022 gaat plaatsen? Deze inzet loont wellicht de moeite en levert je 10.00 keer je inleg op!

Gratis BetCity shirt bij €10 WK weddenschap!

Wedden op het WK 2022 doe je bij BetCity geheel in Oranje stijl. De bookmaker pakt namelijk flink uit tijdens het WK in Qatar en geeft GRATIS Oranje WK shirts weg bij het plaatsen van een WK weddenschap van €10. Je hoeft dus alleen minimaal €10 in te zetten op een WK weddenschap naar keuze en dat WK shirt is van jou. Verder hoef je dus niets te doen. Het Oranje WK shirt wordt wordt kosteloos naar je woonadres opgestuurd. Dus wil jij voortaan in Oranje stijl wedstrijden voorspellen op het WK en ook direct Nederland supporten? Claim hier jouw eigen oranje WK shirt bij BetCity en krijg het shirt binnen thuis op de deurmat toegestuurd.

 

 

 

 

 

 

 


Vorig artikelINSIDE Qatar | Nepfans en leefomstandigheden, Ecuador ziet op tegen Memphis en Oranje
Volgend artikelVermoedelijke opstelling: Van Gaal gaat schuiven met Cody Gakpo en kiest voor Davy Klaassen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in