Pro Shots / Paul Meima
Volledig scherm
PREMIUM
© Pro Shots / Paul Meima

PSV geeft een gezicht aan totale onmacht en zwabbert onder Van Nistelrooij tussen zeperds en succesjes

ANALYSEPSV kreeg zaterdag een pak op de broek bij een degradatiekandidaat. Het bewijst opnieuw hoe de ploeg nog zwabbert onder de nieuwe trainer Ruud van Nistelrooij. Uitermate zorgelijk voor PSV is dat de soms onverklaarbare terugvallen geen incidenten lijken.

  1. PSV kan er nog altijd een uniek seizoen van maken en wordt bij een titel in alle gevallen gehuldigd op deze dag
    PREMIUM

    PSV kan er nog altijd een uniek seizoen van maken en wordt bij een titel in alle gevallen gehuldigd op deze dag

    PSV hervat zaterdag de strijd in de eredivisie met een thuiswedstrijd tegen nummer achttien Vitesse. De ploeg van Peter Bosz kan bij een zege op ‘matchpoint’ in de nationale competitie komen, al moet Feyenoord dan wel punten laten liggen. Wint PSV nog twee keer achtereen, dan is een titel pas een feit als de Rotterdammers een keer niet hebben gewonnen. Hoe uniek kan het seizoen de komende vijf duels nog worden voor PSV?
    Eindhoven
  2. PSV broedt op forse uitbreiding van Philips Stadion, met vele duizenden plaatsen
    PREMIUM

    PSV broedt op forse uitbrei­ding van Philips Stadion, met vele duizenden plaatsen

    PSV wil in de toekomst het Philips Stadion uitbreiden, met vele duizenden plaatsen. Het meest ambitieuze scenario is om op lange termijn ruim tienduizend plekken extra te realiseren. Dat is nu de denkrichting binnen de club, al moeten er nog financiële en bouwkundige onderzoeken plaatsvinden. De ambitie van de PSV-leiding is echter duidelijk en wordt ook ondersteund door recent onderzoek: PSV kan en wil gezond groeien, maar hoe?
    Eindhoven