Transparent
Inloggen
Sluiten

'West Ham United gaat ondanks contractverlenging vol voor Ibrahim Sangaré'

7 augustus 2022 16:25 - FootMercato
Foto: Pro Shots

"West Ham United gaat ondanks contractverlenging vol voor Ibrahim Sangaré"; image source: Pro Shots

Ondanks dat Ibrahim Sangaré zijn contract bij PSV heeft verlengd en de transferclausule voorlopig is vervallen, zet West Ham United vol in op de komst van de middenvelder. Dat meldt onder meer FootMercato. Het feit dat de Ivoriaan nu beduidend meer zal moeten kosten, lijkt de Conference League deelnemer niet af te schrikken en Sangaré wordt gezien als een belangrijk transfertarget.

Via Twitter voegt Santi Aouna van FootMercato daar bovendien aan toe dat ook Paris Saint-Germain belangstelling zou hebben, maar daar zou de komst van Spaans international Fabián Ruiz de prioriteit hebben.

Meer op FootMercato




Tags

sangare ham west footmercato aouna conference ivoriaan ruiz santi transferclausule transfertarget

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Er zit komend jaar geen limiet meer op, dus voor 200 miljoen mogen ze 'm ophalen. Halen wij vast Memphis terug.
+1/-0

1 jaar geleden
€50m zal een bedrag zijn waar PSV wel naar zal luisteren denk ik.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Moeten ook altijd doen verkopen rond de 50 miljoen is kei veel geld voor onze club..
+2/-0

1 jaar geleden
Ik las ergens dat de Hammers 60 miljoen te besteden hebben aan spelers. Dan zullen ze geen 50 aan Sangare uitgeven lijkt mij.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Als Ibi geen trek heeft in Everton, waarom dan wel in West Ham. Everton is een slapende reus die veel te besteden heeft.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik kan me er niks bij voorstellen dat ons tafelzilver nog voor een habbekrats de deur uitgaat. Dinsdagavond rond een uur of half elf weten we waar we staan. Mijn gevoel, voor wat het waard is, zegt dat we een ronde verder komen en dat er voorlopig nog geen bijzondere uitgaande transfers te verwachten zijn. Sneuvelen we in de volgende ronde dan ligt alles weer open uiteraard. Ik neem aan dat JdJ en consorten dan een acceptabel plan B achter de hand hebben.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik heb veel liever dat ie blijft. Zeker internationaal heb je zulke mannen nodig
+1/-0

1 jaar geleden
Sangare moet je alleen voor een bedrag boven de 60 miljoen verkopen. PSV moet veel hoger in de boom gaan zitten. Je moet ook tijd en geld hebben om een waardige vervanger te halen.
+4/-0

1 jaar geleden
ik wil dat "vol gaan" wel eens in cijfers uitgedrukt zien, anders lekker laten blijven
+1/-0

1 jaar geleden
Sangare heeft al aangegeven alleen naar de absolute top te willen dit seizoen. Clubs als Westham is hij niet in geinteresseerd.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.836 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage