Drama voor Kieftenbeld: einde seizoen voor FC Emmen-aanwinst

Reacties

De vrees van FC Emmen is uitgekomen. Maikel Kieftenbeld heeft in de slotfase van het duel met PSV zaterdagavond inderdaad een kruisbandblessure opgelopen. Voor de 32-jarige middenvelder zit het seizoen er daardoor nu al op.

Drama voor Kieftenbeld: einde seizoen voor FC Emmen-aanwinst
© Pro Shots

Kieftenbeld kwam deze zomer met grote verwachtingen over uit Engeland en werd gezien als een zeer belangrijke speler om Emmen in de Eredivisie te houden. Bij de uitwedstrijd tegen PSV stond hij dan ook direct in de basis. Kieftenbeld speelde een redelijk ongelukkige wedstrijd, met een knullig eigen doelpunt, maar het absolute dieptepunt vond in de slotseconde van de wedstrijd in Eindhoven plaats.

Invaller Savio kwam na een gestrande actie onhandig in botsing met Kieftenbeld, die direct naar zijn knie greep. De middenvelder had bijzonder veel pijn en bij Emmen werd direct gevreesd voor een zware knieblessure. Die vrees is nu bevestigd: onderzoek heeft uitgewezen dat Kieftenbeld een kruisbandblessure heeft. Emmen meldt dat het seizoen daardoor al ten einde is voor de middenvelder.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Emmen
Meer over FC Emmen
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer M. Kieftenbeld
Meer over M. Kieftenbeld
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.