Ibrahim Sangaré blijft dit seizoen bij PSV.
Volledig scherm
PREMIUM
Ibrahim Sangaré blijft dit seizoen bij PSV. © ANP

PSV verlengt contract van kroonjuweel Ibrahim Sangaré en wil daarna verder doorpakken

Ibrahim Sangaré blijft dit seizoen bij PSV en heeft zijn contract bij de club verlengd, tot medio 2027. Daarmee heeft de Eindhovense club een van de belangrijkste dossiers van deze transferperiode met een positief resultaat afgesloten. Sangaré stond net als Cody Gakpo in de belangstelling van veel clubs in het buitenland, maar geeft een duidelijk signaal af. Hij had een contract tot 2025 en verlengt dus met twee jaar. 

  1. De keeper van PSV is een hele wedstrijd de keeper van de wereldkampioen: Benitez stelt bij debuut zijn coach niet teleur
    PREMIUM

    De keeper van PSV is een hele wedstrijd de keeper van de wereldkam­pi­oen: Benitez stelt bij debuut zijn coach niet teleur

    Walter Benitez is in de nacht van dinsdag op woensdag international geworden. De 31-jarige keeper van PSV mocht bij een vriendschappelijk duel van Argentinië met Costa Rica de hele wedstrijd op doel staan. De Argentijnen wonnen met 3-1, dankzij goals van Ángel di Maria, Alexis Mac Allister en Lautaro Martinez. Voor Benitez werd het een bevredigend debuut.
    Eindhoven
  2. Peter Bosz vertelt over het gevoel bij PSV na de nederlaag tegen Dortmund en over Til, Lozano, Ramalho en Bakayoko
    PREMIUM
    met video

    Peter Bosz vertelt over het gevoel bij PSV na de nederlaag tegen Dortmund en over Til, Lozano, Ramalho en Bakayoko

    Trainer Peter Bosz van PSV denkt dat de teleurstelling bij zijn spelers nog groot is, na de uitschakeling tegen Borussia Dortmund. ,,Dat was misschien anders geweest als je er twee keer met 4-0 af was gegaan”, zei de coach vrijdagmorgen. ,,Dat was zeker niet zo. Vandaag praten we er nog over en sluiten we het af. Morgen praten we alleen nog over FC Twente en niet meer over Dortmund.”
    Eindhoven