Sávio mocht kort voor tijd invallen bij PSV-FC Emmen. © Pro Shots / Peter van Gogh

Sávio beleeft bij PSV zijn tweede debuut in een weekend

Het was een bijzonder weekend voor de Braziliaanse nieuweling Sávio bij PSV, met een debuut bij zowel Jong PSV als PSV 1. Vrijdag mocht hij een helft meedoen bij de beloften, in het duel met Willem II. Hij maakte daar een goede indruk en kwam met een aantal gevaarlijke inzetten richting de goal van de Tilburgers. 

  1. PSV taxeert eigen keepersvloot en volgt naast Vaessen ook Wellenreuther, als mogelijke eerste doelman
    PREMIUM

    PSV taxeert eigen keepers­vloot en volgt naast Vaessen ook Wellenreu­ther, als mogelijke eerste doelman

    Bij PSV wordt rekening gehouden met flinke veranderingen in de keepersvloot, komende zomer. Joël Drommel wil graag weer spelen en komt in principe in aanmerking voor een transfer. Boy Waterman gaat er mogelijk mee stoppen en oriënteert zich onder meer op een rol als keeperstrainer. Last but not least bestaat er ook een kans dat Walter Benitez zijn goede seizoen wil verzilveren en een transfer gaat maken.
    Eindhoven
  2. Guus Hiddink en Luc Nilis halen PSV-herinneringen op: ‘Dat heb ik Aad de Mos altijd kwalijk genomen’
    PREMIUM

    Guus Hiddink en Luc Nilis halen PS­V-herinnerin­gen op: ‘Dat heb ik Aad de Mos altijd kwalijk genomen’

    Daar staan ze écht: Guus Hiddink en Luc Nilis, twee echte PSV-legendes. Het zijn zeker geen Zuid-Koreaanse taferelen in Sint Willebrord, maar toch zijn er genoeg PSV’ers en andere voetballiefhebbers op de sponsoravond van Rood-Wit afgekomen in aanloop naar het internationaal toernooi (1 en 2 juni) in het dorp. Een avond vol mooie verhalen en anekdotes: ,,Ronaldo snurkte zo luid dat ik uit paniek de teamdokter erbij haalde.”
    Sint Willebrord