Ultieme pechavond Kieftenbeld: vrees voor zware knieblessure

Reacties

Maikel Kieftenbeld beleefde een ultieme pechavond tegen PSV. De middenvelder maakte een eigen doelpunt en raakte geblesseerd. Er wordt gevreesd voor een ernstige blessure.

Ultieme pechavond Kieftenbeld: vrees voor zware knieblessure
© Pro Shots
PSV
PSV
4 - 1
FC Emmen
FC Emmen

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Na een afwezigheid van zeven jaar maakte Kieftenbeld zaterdag zijn rentree in de Eredivisie. Maar na 26 minuten leek dat een moment om snel te vergeten. De oud-speler van FC Groningen maakte een eigen doelpunt waardoor PSV op een 2-0 voorsprong kwam.

Vlak voor het laatste fluitsignaal leek de avond nog veel erger te worden voor Kieftenbeld. PSV'er Sávio werd tijdens een actie aan het struikelen gebracht en viel ongelukkig op de knie van Kieftenbeld. Trainer Dick Lukkien reageerde na afloop bij ESPN bezorgd. 'Dat ziet er niet goed uit. Dat moeten we uiteraard afwachten, maar eerste berichten zijn dat hij last van zijn knie heeft. Dat zou een veel grotere domper zijn. Het is heel vervelend.'

In juni sprak VI Kieftenbeld uitgebreid over zijn komst naar FC Emmen:

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Emmen
Meer over FC Emmen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer M. Kieftenbeld
Meer over M. Kieftenbeld
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.