Cody Gakpo maakte de 3-0 en 4-0 voor PSV; het publiek zong hem minutenlang toe dat hij moet blijven.
Volledig scherm
Cody Gakpo maakte de 3-0 en 4-0 voor PSV; het publiek zong hem minutenlang toe dat hij moet blijven. © ANP
PSV PSV
4
EINDE
1
FC Emmen EMM
  • 18' Goal Johan Bakayoko
  • 26' Goal Maikel Kieftenbeld
  • 38' 54' Goal Cody Gakpo
  • Ole Romeny Goal 63'

PSV dankzij smaakmakers Simons en Gakpo zorgeloos richting return tegen AS Monaco

nabeschouwingPSV heeft het eredivisieseizoen zaterdag geopend met een eenvoudige overwinning op FC Emmen: 4-1. De ploeg van Ruud van Nistelrooij leed werkelijk geen centje pijn en kon Ibrahim Sangaré zelfs 90 minuten sparen. Dat is een opsteker voor de belangrijke Europese wedstrijd tegen AS Monaco.

  1. PSV-beloften moeten na opsteker in Engeland nu weer aan de bak tegen ‘grote mannen’
    PREMIUM

    PS­V-beloften moeten na opsteker in Engeland nu weer aan de bak tegen ‘grote mannen’

    Voor de beloften van PSV was het een mooie week, omdat ze dinsdag in Engeland de finale van het toernooi om de Premier League International Cup haalden. PSV doet al jaren mee aan dit evenement en is titelverdediger. De ploeg schakelde de oudste talenten vn aWest Ham United uit en strijdt later deze maand of begin mei tegen Everton onder 21 of Crystal Palace onder 21. Vrijdag wacht eerst een duel van totaal andere orde.
    Eindhoven
  2. Nu de titel bijna binnen is: hoe gaan we ons dit PSV-team in de toekomst herinneren?
    PREMIUM

    Nu de titel bijna binnen is: hoe gaan we ons dit PSV-team in de toekomst herinneren?

    PSV is ook na zaterdagavond nog altijd in de race om het beste eredivisieteam ooit te worden. Het gaat de Eindhovenaren de komende weken allemaal om de landstitel, dat is logisch. Toch zei trainer Peter Bosz zaterdagavond ook dat het leuk is om onderweg of daarna nog wat records op te rapen, als dat mogelijk is. De topscorerstitel voor Luuk de Jong bijvoorbeeld. Of een puntenrecord. Of dat lukt, bepaalt mede hoe dit PSV straks herinnerd wordt. Hoe goed is dit PSV in de 68-jarige geschiedenis van de eredivisie?
    Eindhoven
  3. Diëtiste legt uit wat McDonald’s en ander fastfood doet met je lijf: ‘Wraps zijn niet zo gezond als ze lijken’
    PREMIUM

    Diëtiste legt uit wat McDonald’s en ander fastfood doet met je lijf: ‘Wraps zijn niet zo gezond als ze lijken’

    Een hamburger, frietje of een andere snack is op zijn tijd niet te versmaden. Maar wat doet het met je lichaam als je elke week of misschien zelfs elke dag fastfood eet? Als je dan gaat voor een snelle hap, zijn sommige opties dan nog gezonder dan andere? En kun je de ‘schade’ ongedaan maken door te sporten of de rest van de tijd gezonder te eten? Diëtist Sanne Mouha legt het uit.
  4. Nassoh hoopt nog op een beter bod van PSV, want anders vertrekt hij naar Rotterdam
    PREMIUM

    Nassoh hoopt nog op een beter bod van PSV, want anders vertrekt hij naar Rotterdam

    Mohamed Nassoh kan PSV na dit seizoen verlaten, omdat hij transfervrij is. Bekend is dat de club hem een aanbod tot contractverlenging heeft gedaan, maar die bieding was voor hem en zijn management nog niet overtuigend genoeg. Nassoh hoopt volgens een bron in zijn familie nog dat PSV hem een betere aanbieding doet, want andere clubs willen op dit moment ook met hem in zee en hebben prima voorstellen voorgelegd.
    Eindhoven