Volledig scherm
Cody Gakpo en Johan Bakayoko vieren een van de vier doelpunten van PSV tegen FC Emmen. © Pro Shots / Erich Snijder
PSV PSV
4
EINDE
1
FC Emmen EMM
  • 18' Goal Johan Bakayoko
  • 26' Goal Maikel Kieftenbeld
  • 38' 54' Goal Cody Gakpo
  • Ole Romeny Goal 63'

Perfecte generale voor PSV in aanloop naar CL-kraker mede dankzij curieuze eigen goal FC Emmen

PSV heeft het eredivisieseizoen zaterdag geopend met een eenvoudige overwinning op FC Emmen: 4-1. De ploeg van Ruud van Nistelrooij leed werkelijk geen centje pijn en kon Ibrahim Sangaré zelfs 90 minuten sparen. Dat is een opsteker voor de belangrijke Europese wedstrijd tegen AS Monaco.

1. Tiental Feyenoord knokt zich naar zege op NEC en wint tumultueuze finale KNVB-beker
    met video

Tiental Feyenoord knokt zich naar zege op NEC en wint tumultueu­ze finale KNVB-be­ker

Het spel lag vaak stil en de spelers moesten kort na rust zelfs twintig minuten naar binnen door een spandoek dat in de fik vloog, maar uiteindelijk was dat allemaal bijzaak in de Kuip. Feyenoord klopte NEC in een spannende bekerfinale door een goal van Igor Paixão, vier minuten na lange onderbreking: 1-0. Het is voor Feyenoord de veertiende KNVB-beker, terwijl NEC na vijf bekerfinales nog altijd op nul eindzeges staat.