Ajax en PSV in actie: slaan Steven Bergwijn en Luuk de Jong al toe?

ADVERTORIAL – De titelstrijd in de Eredivisie barst deze zaterdag los, want met Ajax en PSV komen direct de twee grootste kanshebbers in actie. Wint Ajax op bezoek bij Fortuna Sittard en rekent PSV in eigen huis met FC Emmen af? Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Ajax en PSV in actie: slaan Steven Bergwijn en Luuk de Jong al toe?
© Pro Shots

Het is 83 dagen geleden dat Ajax het vorige seizoen afsloot met een uitwedstrijd tegen Vitesse. Na het winnen van de landstitel veranderde veel bij Ajax. De Amsterdammers zagen blikvangers vertrekken en potentiële smaakmakers komen. In Sittard kunnen Francisco Conceição, Owen Wijndal en Steven Bergwijn hun Eredivisie-debuut maken voor Ajax, terwijl Alfred Schreuder als nieuwe trainer ook direct een beroep kan doen op de van RB Leipzig overgekomen Brian Brobbey. Start Ajax een week na de pijnlijke 3-5 nederlaag tegen PSV om de Johan Cruijff Schaal sterk in de Eredivisie? De odd voor een zege is 1.24. Inzetten op een overwinning van de bezoekers met minstens twee goals verschil kan je 1.53 keer de inleg opleveren. Of denk je dat Fortuna gaat stunten? Voor een zege van de Limburgers staat een notering van 12.50.

Voor Bergwijn is het een dag waar hij ongetwijfeld lang naar heeft uitgekeken. Het was een publiek geheim dat de Oranje-international graag wilde terugkeren naar Amsterdam en met de transfer van Tottenham Hotspur naar Ajax is deze transferperiode zijn wens in vervulling gegaan. Ter ere van de eerste competitiewedstrijd van de teruggekeerde aanvaller die in zijn jeugd al voor Ajax speelde, heeft Unibet de odd voor een goal van Bergwijn een boost gegeven. Onder het kopje Boosted Odds staat een quotering van 2.25 voor een goal van Bergwijn. De odds voor goals van de andere Ajax-aanvallers: Brian Brobbey (1.79), Dusan Tadic (1.96), Antony (2.18), Francisco Conceição (2.38).

Pre-packs Fortuna Sittard - Ajax:
- Ajax wint en Brian Brobbey scoort: 1.97
- Ajax wint en Dusan Tadic scoort: 2.15
- Brian Brobbey en Dusan Tadic scoren: 3.70

Middenin het tweeluik met AS Monaco in de voorronde van de Champions League begint PSV aan het nieuwe Eredivisie-seizoen met een thuiswedstrijd tegen Emmen. PSV bleef ongeslagen in alle vijf de eerdere Eredivisie-duels met de promovendus en scoorde daarin dertien keer. Reken jij op een ruime zege bij het competitiedebuut van Ruud van Nistelrooij als hoofdtrainer van PSV? De odd voor een zege met minstens twee goals verschil is 1.49 en de quotering voor winnen met drie goals verschil of meer is 2.30. De quotering voor een zege van Emmen in Eindhoven is 14.00.

Emmen-thuis is ook de wedstrijd van de terugkeer van Luuk de Jong in de Eredivisie. Sinds de eeuwwisseling scoorden alleen Klaas Jan Huntelaar en Dirk Kuijt vaker in de Nederlandse competitie dan de PSV-spits. Maakt Luuk de Jong tegen Emmen al zijn 95ste Eredivisie-goal? De odd voor een goal van de aanvaller is 1.65. De quoteringen voor goals van een paar van de andere PSV-wapens: Cody Gakpo (1.94), Guus Til (2.07) en Joey Veerman (2.70).

Pre-packs PSV - FC Emmen:
- PSV wint en Luuk de Jong scoort: 1.80
- PSV wint en Cody Gakpo scoort: 2.08
- Luuk de Jong en Cody Gakpo scoren: 3.40

Beleef de mooie Eredivisie-avond met extra spanning door mee te spelen. Nog geen Unibet-speler? Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder zijn er speciale welkomstbonussen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's