Zahavi volgt zijn hart en keert na PSV-avontuur terug in Israël

Reacties

Eran Zahavi maakt zijn comeback in Israël. De spits keert na twee jaar PSV terug bij Maccabi Tel Aviv, waar hij een tweejarig contract heeft getekend. Zahavi stond tussen 2013 en 2016 ook al onder contract bij de Israëlische topclub.

Zahavi volgt zijn hart en keert na PSV-avontuur terug in Israël
© Pro Shots

'Ik kon de fans van Maccabi niet in de steek laten, mijn hart liet me geen andere keuze maken', vertelt Zahavi op de website van zijn nieuwe werkgever. 'Ik krijg nu de mogelijkheid om jullie terug te betalen voor de liefde die jullie mij altijd getoond hebben.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Zahavi schoot met scherp in zijn tijd bij de club in Israël, hij werd in dienst van Maccabi tweemaal topscorer en werd tweemaal verkozen tot Voetballer van het Jaar. 'Zijn prestaties spreken voor zich', stelt clubeigenaar Mitch Goldhar dan ook.

Maccabi werd afgelopen seizoen derde in Israël, wat betekent dat Zahavi met zijn nieuwe club het voorportaal van de Conference League ingaat. Net als AZ stroomt Maccabi tijdens de tweede voorronde in.

Bij PSV kon Zahavi zijn cijfers in Israël niet benaderen. Hij was niet geheel tevreden over zijn tijd in Eindhoven.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.