Home Nieuws Engelse en Franse media: Cody Gakpo in de belangstelling van Leeds United

Engelse en Franse media: Cody Gakpo in de belangstelling van Leeds United

1840
0

Niet Arsenal, Liverpool of Manchester City maar Leeds United zou de Premier League club zijn met de meest concrete interesse voor Cody Gakpo.

Dat meldt LeedsLive over Cody Gakpo. Gakpo geldt voor het plaatselijke medium als mogelijke opvolger van Raphinha, voor wie veel belangstelling is. Ook de Italiaanse transferexpert Fabrizio Romano meldt dat Leeds United interesse heeft in Gakpo..

De Braziliaanse vleugelaanvaller van Leeds staat ook de belangstelling van Arsenal, waar Gakpo ook doelwit is, maar de Londenaren zouden nu een bod hebben uitgebracht op Raphinha. Leeds houdt serieus rekening met een vertrek van zijn sterspeler, die zo’n zeventig miljoen euro moet opleveren.

De nummer zeventien van de Premier League wil een waardige vervanger die er meteen staat, weet Romano te melden. Ook Foot Mercato maakte woensdag als eerste melding van de interesse van Leeds United in Gakpo en liet een mogelijke transfersom vallen van dertig miljoen euro. PSV denkt aan een minimale transfersom van veertig miljoen euro.


Vorig artikelVIDEO | De eerste oefenwedstrijd, kritiek voor aanvoerder van Ginkel en Madueke
Volgend artikelVan Nistelrooij kijkt tevreden toe: ‘Genot om mee samen te werken, dat is wat je binnen wil halen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in