Home Nieuws Luuk de Jong neemt afscheid van FC Barcelona, staande ovatie in Camp...

Luuk de Jong neemt afscheid van FC Barcelona, staande ovatie in Camp Nou

27161
0

Fc Barcelona verloor zondagavond met 0-2 de thuiswedstrijd tegen Vilareal en dus was de sfeer niet best in Camp Nou.

Luuk de Jong kam zondagavond niet in actie bij de Catalanen maar en zag vanaf de bank hoe Barcelona het seizoen in La Liga afsloot met de vijfde thuisnederlaag van dit seizoen. Het zijn ongekende cijfers voor de Catalanen. Trainer Xavi Hernández maakte zondagavond geen gebruik van Luuk de Jong maar bracht wel Memphis Depay om nog iets aan de stand te doen. Het mocht niet baten voor FC Barcelona.

De stemming in Camp Nou sloeg wel om toen Luuk de Jong werd uitgezwaaid. De spits werd van een speler die erg kritisch werd benadert, alsnog een held voor de Barcelona fans. Het seizoen in Barcelona zit er op voor Luuk de Jong. De Catalanen huurde de spits van Sevilla. De Jong scoorde zes keer in de competitie en één keer in de Supercopa tegen Real Madrid. De Barca fans zien de Jong als een nuchtere en hardwerkende speler met wie ze zich kunnen identificeren.

Zondagavond was daar het afscheid. Met een staande ovatie namen de supporters in Camp Nou afscheid van Luuk de Jong. De fans scandeerden luidkeels ‘Luuk, Luuk, Luuk’. De Jong heeft in Sevilla nog een contract tot volgend jaar zomer. PSV doet er alles aan om Luuk de Jong terug naar Eindhoven te halen.


Vorig artikelVan Hanegem haalt uit naar Gerbrands na ‘7,5’: ‘Van Champions League naar Conference League’
Volgend artikelMark van Bommel neemt Jürgen Dirkx mee naar Antwerp FC, PSV op zoek naar nieuwe trainer voor Onder 18

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in