Yvon Mvogo vertrekt bij PSV.
Volledig scherm
PREMIUM
Yvon Mvogo vertrekt bij PSV. © ANP

Yvon Mvogo met opgeheven hoofd weg bij PSV, keeper nam al afscheid van zijn ploeggenoten

Keeper Yvon Mvogo heeft afgelopen weekend PSV uitgezwaaid. Hij nam afscheid van zijn collega's bij de Eindhovense club, in de veronderstelling dat hij komende zomer niet meer terugkeert in het Philips Stadion. De 27-jarige keeper kende geen eenvoudige periode bij PSV, maar heeft zich de afgelopen anderhalve maand knap herpakt en de bekerwinst maakte voor hem veel goed. 

  1. Grote zorgen bij PSV om knieblessure van een van de beste spelers van dit seizoen: Sergiño Dest
    PREMIUM

    Grote zorgen bij PSV om knieblessu­re van een van de beste spelers van dit seizoen: Sergiño Dest

    PSV heeft afgelopen weekend slecht nieuws te verwerken gekregen. Naar het zich laat aanzien is het seizoen van Sergiño Dest voorbij en waarschijnlijk staat hij nog veel langer aan de kant, door een knieblessure. Nader onderzoek is nog nodig om de exacte ernst van zijn klachten aan het licht te brengen. PSV probeert de eigen achterban daarover te informeren zodra er duidelijkheid is. Het ziet er nu niet goed uit. dat is duidelijk.
    Eindhoven
  2. PSV maakt zich op voor laatste loodjes: vervanger Dest lijkt niet moeilijk aan te wijzen
    PREMIUM

    PSV maakt zich op voor laatste loodjes: vervanger Dest lijkt niet moeilijk aan te wijzen

    PSV bereidt zich de komende dagen voor op het competitieslot, waarin de landstitel moet worden veiliggesteld. In theorie kan de club donderdag al kampioen worden, maar dan is PSV wel afhankelijk van Feyenoord en mag de Eindhovense club in Heerenveen niet verliezen. Net als de andere topclubs vecht ook PSV dit seizoen tegen een kleinere of grotere blessurelijst, waarop de naam van Sergiño Dest dit weekend als nieuwe naam verscheen.
    Eindhoven