Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV TV: Schmidt's final interview at PSV

17 mei 2022 22:17 - PSV TV




Tags

final schmidt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Persoonlijk ben ik van mening dat Schmid meer dan het maximale uit deze selectie gehaald heeft. De progressie was enorm. Communicatief vind ik Schmid 1 van de betere trainers in Nederland. Hopelijk blijft er veel van wat Roger bij PSV erin 'geslepen' heeft hangen. Bijvoorbeeld de prestaties van zijn PSV tegen de 'kleintjes' maar zeker ook de prestaties in uitwedstrijden over de afgelopen maanden. Heel veel dank! Hopelijk pakt hij elders nog heel veel prijzen. Het is hem van harte gegund.
+7/-1

 
1 jaar geleden
Dag Tony. Zo'n positieve post over Herr Schmidt hebben we nog niet eerder gezien op dit forum. Maar ben het wel met je eens.
+2/-0

1 jaar geleden
Ik denk dat we de komende jaren nog wel eens aan Schmidt gaan terugdenken en tot de conclusie gaan komen dat we met hem een uitstekende coach (zowel binnen als buiten het veld) hebben gehad die met zeer beperkte middelen het gat met Ajax vrijwel wist te dichten. Persoonlijk vind ik het jammer dat hij zich niet meerdere jaren heeft verbonden aan PSV want je zag het team groeien. Nu weer opnieuw beginnen met een technische staf die ik van mindere kwaliteit en professionaliteit vind maar die ik desalniettemin van harte zal steunen.
+3/-0

1 jaar geleden
Ach het is ook geen nare man.

Vorig seizoen was totale mislukking en dit seizoen, nou ja, er had meer in gezeten, wellicht met wat meer zelfbewustzijn en ja, wat minder provincialisme, en natuurlijk als het kader niet alles schoorvoetend gepikt zou hebben, data, (v)arbitrage etcetera... jammer.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Data... alsof mensen robots zijn en alles via het boekje gaat. Een tijdje geleden riep iemand hier nog "data is key". Amehoela!
Ja, maar hij heeft wel 16 assist. Als ik de bal tegen je harses aan knal en hij beland bij een spits in z'n voeten, die hem erin schopt, heb je al een assist te pakken.
Ja, maar 80% van z'n passes komen aan. Ja, maar wel 3 meter achter de man tijdens een counter. Weg counter.
De data zegt dat Romero weer fit is. Jaja..

Data kan heel waardevol zijn en de moeite waard om naar te kijken, maar data is by far niet key. En dan zijn de punten die ik opnoem nog ontzettend basic ook.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Data als PSV-Feyenoord & Ajax-PSV op z'n minst ongelukkig gepland na donderdag PSV en dinsdag opponenten, alsmede PSV-Ajax in maand waarin covid publiek zou (kunnen) uitsluiten.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Daar stoor ik me dan weer minder aan.:P
Het is ook hogere wiskunde om de competite tegenwoordig nog in te plannen tussen alle melkkoeien van de UEFA. En dan zit je met 'risicowedstrijden' ook nog met burgemeesters en politie die hun agenda al 3 keer volgepland hebben of andere prioriteiten hebben.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Maar dat bedoelde ik dus met data, letterlijk, in de old skool betekenis.

Deze data hebben competitie immens beïnvloed. Onder normale omstandigheden imo niet verloren tegen Feyenoord en meer kans gemaakt op normaal resultaat tegen Ajax. Thuis met publiek had je wellicht wél gewonnen van Ajax, maar had sidelinegate vrijwel zeker niet plaatsgevonden.
+1/-0

 
1 jaar geleden
(off topic, sorry)

Ga je nu serieus de zijlijn de schuld geven? Het is de schuld van de bolling van de bal! :-)

Geen wonder dat Toon niks met de KNVB te maken wil hebben. Clowns.

Hoop dat Roger wat notities voor Ruud achterlaat, het ga hem goed.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage