Stanislav Manolev stopt met voetballen. © Irene Wouters

Voormalig PSV-rechtsback en praatprogramma-prooi Stanislav Manolev (35) stopt ermee

De Bulgaarse oud-PSV'er Stanislav Manolev heeft het einde van zijn carrière aangekondigd. De voormalig rechtsback speelde tussen 2009 en 2014 bij PSV, waar hij aan het eind van verblijf was teruggezet naar Jong PSV. Manolev speelde 95 wedstrijden voor PSV 1 en was als rechtsback viermaal doelpuntenmaker. 

  1. Dit heeft PSV nog nodig voor de titel en hier kan het gebeuren: zes of zeven punten is normaal gesproken genoeg
    PREMIUM

    Dit heeft PSV nog nodig voor de titel en hier kan het gebeuren: zes of zeven punten is normaal gesproken genoeg

    PSV speelt dit seizoen nog vijf duels in de eredivisie en is al dicht bij het landskampioenschap. De formatie van Peter Bosz moet zeven punten uit die resterende wedstrijden zien te halen om honderd procent zekerheid te hebben. Dat lijkt niet bepaald een onmogelijke opgave, in een programma waarin PSV nog thuis speelt tegen Vitesse, Sparta en RKC en uit nog bij sc Heerenveen en Fortuna Sittard moet aantreden.
    Eindhoven
  2. PSV-beloften moeten na opsteker in Engeland nu weer aan de bak tegen ‘grote mannen’
    PREMIUM

    PS­V-beloften moeten na opsteker in Engeland nu weer aan de bak tegen ‘grote mannen’

    Voor de beloften van PSV was het een mooie week, omdat ze dinsdag in Engeland de finale van het toernooi om de Premier League International Cup haalden. PSV doet al jaren mee aan dit evenement en is titelverdediger. De ploeg schakelde de oudste talenten vn aWest Ham United uit en strijdt later deze maand of begin mei tegen Everton onder 21 of Crystal Palace onder 21. Vrijdag wacht eerst een duel van totaal andere orde.
    Eindhoven