Home Nieuws Gakpo wint Gouden Schoen, mogelijk toekomstig club Arsenal mist waarschijnlijk Champions League

Gakpo wint Gouden Schoen, mogelijk toekomstig club Arsenal mist waarschijnlijk Champions League

1107
0

Cody Gakpo is in de prijzen gevallen. De aanvaller speelde ondanks de nodige blessures een prima seizoen en was regelmatig belangrijk voor PSV.

De aanvoerder wordt nu beloond door De Telegraaf. Cody Gakpo is namelijk door 34 ex-internationals en rapporteurs van Telesport uitgeroepen tot Voetballer van het Jaar. Gakpo hield daarmee Ajacieden Dusan Tadic en Jurriën Timber achter zich. Het is nog altijd onduidelijk of Gakpo PSV gaat verlaten maar het heeft er alle schijn van dat de aanvaller een extra jaar PSV toch serieus in overweging neemt.

Mogelijk toekomstig werkgever Arsenal lijkt in ieder geval niet op het hoogste niveau te gaan acteren volgend seizoen want de club uit Londen gaat waarschijnlijk Champions League voetbal missen. Arsenal verloor maandag met 2-0 van Newcastle United en verzuimde daarmee Tottenham Hotspur van de vierde plaats te verdringen. In het noorden van Engeland vergooide Arsenal daarmee zicht op Champions League deelname. Het verschil tussen de clubs is nu nog 2 punten, met nog één speelronde te gaan. De eerste vier van de Premier League mogen volgend seizoen meedoen aan de Champions League.


Vorig artikelMarc Overmars wil Mark van Bommel naar FC Antwerp halen
Volgend artikelHeeft Gouden Schoen winnaar Gakpo zich bedacht? ‘Zonde om niet te spelen en WK te missen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in