Derrick Luckassen vorig jaar op trainingscomplex De Herdgang.
Volledig scherm
Derrick Luckassen vorig jaar op trainingscomplex De Herdgang. © Pro Shots / Thomas Bakker

PSV wil meewerken aan een vertrek van Derrick Luckassen, die in Turkije aan een goede periode bezig is

PSV wil komende zomer onder de juiste voorwaarden meewerken aan een vertrek van centrale verdediger Derrick Luckassen (26). Hij speelt op dit moment op huurbasis bij Fatih Karagümrük, de nummer acht van Turkije. Luckassen speelde de afgelopen maanden alle duels volledig en de Turken willen hem graag langer in de ploeg houden.

  1. PSV taxeert eigen keepersvloot en volgt naast Vaessen ook Wellenreuther, als mogelijke eerste doelman
    PREMIUM

    PSV taxeert eigen keepers­vloot en volgt naast Vaessen ook Wellenreu­ther, als mogelijke eerste doelman

    Bij PSV wordt rekening gehouden met flinke veranderingen in de keepersvloot, komende zomer. Joël Drommel wil graag weer spelen en komt in principe in aanmerking voor een transfer. Boy Waterman gaat er mogelijk mee stoppen en oriënteert zich onder meer op een rol als keeperstrainer. Last but not least bestaat er ook een kans dat Walter Benitez zijn goede seizoen wil verzilveren en een transfer gaat maken.
    Eindhoven
  2. Het is niet meer de vraag of PSV kampioen wordt, maar wanneer (en waarom dat dikverdiend is)
    PREMIUM
    met video

    Het is niet meer de vraag of PSV kampioen wordt, maar wanneer (en waarom dat dikver­diend is)

    ,,PSV wordt kampioen”, zongen de supporters van PSV op de Oost-tribune, zaterdagavond in het Philips Stadion in Eindhoven. In gedachten zagen ze hun idolen al op het bordes van het Stadhuisplein schitteren, later deze maand of in mei. PSV pakte ondertussen de 25ste zege in de eredivisie van dit seizoen en vertoonde weer tekenen van de machtige machine die eerder dit seizoen over elke tegenstander heen wist te walsen. AZ ging genadeloos en met 5-1 over de knie.
    Eindhoven