Transparent
Inloggen
Sluiten

'Benfica gaat vol voor komst van Mario Götze'

16 mei 2022 09:38 - Record.pt
Foto: Pro Shots

"Benfica gaat vol voor komst van Mario Götze"; image source: Pro Shots

Volgens het Portugese Record doet Benfica er alles aan om Mario Götze naar de Portugese hoofdstad te krijgen. Vanwege de financiële situatie bij de toekomstige club van Roger Schmidt zou Götze niet veel meer kunnen verdienen dan wat hij momenteel bij PSV krijgt, maar voorzitter Rui Costa heeft hem rugnummer 10 beloofd. Naar verluidt kan de Duitser voor een gelimiteerde transfersom tussen de 3 en 4 miljoen euro vertrekken.

Na afloop van het duel tegen PEC Zwolle wilde Roger Schmidt niet al te diep ingaan op de vraag of hij spelers van PSV mee gaat nemen naar Benfica. "Ik hoop dat ik ooit weer met een aantal spelers ga samenwerken", zo gaf hij aan tegenover onder meer Voetbal International.

Meer op Record.pt




Tags

benfica gotze roger schmidt costa pec rui

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Verwacht dat hij met Schmidt mee gaat. Mooi dat we hem toch 2 jaar in ons shirt hebben gezien en wie weet worden we weer verrast.
+5/-0

1 jaar geleden
Prima, voor zijn salaris vind ik het uiteindelijke rendement erg matig. Goed dat er weer ruimte gemaakt wordt in het salarishuis
+2/-0

1 jaar geleden
Ben benieuwd. Mooie speler, maar zoals eerder al aangegeven in mijn ogen niet gebracht waar ik op gehoopt had.
+2/-0

1 jaar geleden
Uiteindelijk heeft hij niet kunnen brengen wat we hoopten,namelijk een ploeg bij de hand nemen en vaker beslissend kunnen zijn.
Toch denk ik eerder dat dat niet speciaal aan hem had gelegen maar eerder aan de spelers om hem heen die hem niet altijd begrepen.
Ik denk dat we hem gaan missen en dat Benfica er een goede aan zal hebben.
+4/-0

1 jaar geleden
Ruilen tegen Darwin Núñez lijkt me een goede deal.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Brands staat bekend om zijn grote denken. Hopelijk drukt Marcel zijn stempel vanaf vandaag 😁
+1/-1

 
1 jaar geleden
Ik zal een schietgebedje doen.
+1/-0

1 jaar geleden
Toch denk ik dat hij stiekem veel meer invloed had op ons spel dan dat er hier regelmatig voorbij komt.
Maar dat zullen we dus nooit weten als het halve elftal vervangen moet worden.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Mee eens. Erg balvast en makkelijk in de combinatie.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Precies! Maar sommige mensen verwachten doelpunten en leiderschap van Gotze, terwijl dat nou precies de dingen zijn die je niet van hem moet/mag verwachten.
+3/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Een paar miljoen salaris per jaar voor een 'dienende speler' is bijzonder veel geld voor een relatief kleine club als wij. Zet Tadic, Blind en Klaassen eens af tegen Gotze, van Ginkel, Zahavi en Ramalho en de titel van Ajax is verklaard.
+1/-0

 
1 jaar geleden
We zijn sinds Gotze is gekomen toch echt een stuk makkelijker gaan voetballen. Voordat Gotze kwam waren we eindeloos aan het breien en ontbrak altijd en eeuwig de laatste pass richting aanvallers.
En voor wat betreft de vergelijking van spelers van die andere club.. die slaat nergens op. Ajax kan ook niet halen en betalen wat ze bij Mancity of PSG halen en betalen.
Dat wij Gotze konden halen was een godswonder en die gaan wij nog heel erg missen, zodra hij weg is.
+1/-0

1 jaar geleden
Die wil iedereen wel voor 3 a 4 milj.
+2/-0

1 jaar geleden
Zijn transfer naar ons was spectaculair maar brengt op het veld te weinig. Onvoldoende rendement en neemt ook niet de leidersrol. In de meeste wedstrijden was Götze onzichtbaar.

Voor zijn financiële voorwaarden moet PSV in staat zijn om een vervanger aan te trekken die het spel verdeelt én structureel beslissend is voor de goal.
+2/-1

1 jaar geleden
Laat ze liever vol voor Bruma of Drommel gaan... who's next, Mauro, Ibi II?
+2/-2

1 jaar geleden
Ja, DUH! Daarom hebben ze Schmidt gehaald.

Verder zou ik het van Gotze ook wel begrijpen. In ieder geval meer kans op het winnen van de CL met Benfica dan bij ons. Dat hebben ze/we dit seizoen wel weer bewezen.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik kan hem warm aanbevelen bij Benfica, doen!
+1/-0

1 jaar geleden
Dus als ik het goed heb begrepen gaat Schmidt van PSV naar Benfica en wil hij de volgende spelers mee nemen: Götze, Guti, Sangare en mogelijk Mauro.
En dan moet ik als PSV-fan denken "dat is voetbal, en dat is normaal"
Het kan als je het helemaal juridisch gaat bekijken misschien niet tegen te houden zijn, maar ik zou als PSV dan een lekker hoge prijs vragen, omdat het over ons gehele middenveld gaat, en ze bij PSV samen ingespeeld zijn.
Het is duidelijk dat de belangen van PSV voor Schmidt nu al niet meer tellen. Ben benieuwd wat een sluwe vos als Brandts hiermee gaat doen, als Benfica belt.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Marcel Brands, Ernie Brandts. Beide doen geen transferzaken bij PSV.
+2/-1

 
Wat maakt het in hemelsnaam uit? Al koopt Schmidt de hele selectie van PSV, zolang er maar betaald wordt wat PSV wil hebben.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Tja, da's de realiteit van een opleidingsclub, en dat zijn we in Europa. Je doet er niks tegen, anders dan de hoofdprijs vragen. En als er dan zoals bij Götze een gelimiteerde transfersom in het contract staat, ben je uitgeluld. Ik mag alleen hopen dat dat bij de andere drie niet zo is, en dat JdJ hoog inzet en zijn poot stijf houdt. Niet dat ze dadelijk allevier voor totaal 30m weglopen ofzo...
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Die hou je echt niet binnen hoor. Die gaat gewoon.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Daar ga je niet heen voor het voetbal. Maar voor het lekkere weer. En hij wilde eigenlijk CL spelen. Dat wordt nog knap lastig in die voorkwalificatie als ze het roer van typisch Portugees voetbal omgooien naar 'vollgass'. Dan kan ie beter onder Ruud hier blijven.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik denk dus ook dat Mario zijn speelstijl beter past bij RvN dan bij Schmidt. Het Portugese voetbal is een stuk fysieker dan in Nederland dus buiten het mooie weer en een coach die hij kent zie ik geen goede redenen voor hem. Kan hij nog lekker in Dusseldorf blijven wonen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage