Noni Madueke in het duel met Benfica van vorig jaar.
Volledig scherm
Noni Madueke in het duel met Benfica van vorig jaar. © Pro Shots / Marcel van Dorst

Op deze ploegen kan PSV in de Champions League-voorrondes stuiten, Europa League-finale kan wéér cruciaal zijn

NIEUWSPSV moet komende zomer twee voorrondes zien te overleven om in het hoofdtoernooi van de Champions League te komen. Net als vorig seizoen kan de Europa League-finale van dit seizoen (aanstaande woensdag) cruciaal zijn. Ditmaal is er geen kans dat PSV nog drie voorrondes moet spelen, maar kan winst van Glasgow Rangers de loting van de Eindhovenaren helemaal bepalen.  

  1. In een belabberde wedstrijd gebeurt voor PSV tóch iets heel moois: ‘Mijn moeder zat gelukkig op de tribune’
    PREMIUM

    In een belabberde wedstrijd gebeurt voor PSV tóch iets heel moois: ‘Mijn moeder zat gelukkig op de tribune’

    Over de wedstrijd tegen Jong Ajax van vrijdagavond hoeven we het niet heel lang te hebben. Die was vanuit PSV-perspectief door een 3-0 nederlaag belabberd en zal bijna iedereen in Eindhovense dienst zo snel mogelijk willen vergeten. Bijna iedereen, want de 16-jarige Sami Bouhoudane doet dat nooit meer. Hij werd in het duel in Amsterdam de jongste debutant ooit van PSV in het betaald voetbal.
    Eindhoven
  2. Goed nieuws voor PSV: Joey Veerman lijkt inzetbaar tijdens bijzondere Champions League-avond
    PREMIUM
    met video

    Goed nieuws voor PSV: Joey Veerman lijkt inzetbaar tijdens bijzondere Champions Lea­gue-avond

    Afgaand op de laatste training van PSV voor het Champions League-duel met Borussia Dortmund is Joey Veerman gewoon inzetbaar voor trainer Peter Bosz. Dinsdagavond sloot de middenvelder ‘gewoon’ aan bij de oefensessie van Bosz, die nog eventjes heel intensief werd. Bosz laat zijn spelers bij voorkeur op honderd procent trainen, maar dat kon gisteravond in het Signal Iduna Park niet al te lang.
    Eindhoven