Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Timo Baumgartl voor nog een jaar verhuurd aan Union Berlin

14 mei 2022 19:25 - Union Berlin
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Timo Baumgartl voor nog een jaar verhuurd aan Union Berlin</b>; image source: Pro Shots

Timo Baumgartl zal ook komend seizoen voor Union Berlin spelen. Dat maakte de Duitse club bekend toen Union Berlin werd gehuldigd vanwege het opnieuw behalen van Europees voetbal. Baumgartl zal nog een jaar op huurbasis in de Duitse hoofdstad gaan spelen. Afgelopen week maakte de verdediger nog bekend dat bij hem een tumor was ontdekt.




Discussieer mee op de forums


Tags

baumgartl berlin union ontdekt tumor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Vind dit vreemd. We hebben veel geld nodig om onze eigen selectie te versterken. Dat je ook op deze jongen vele miljoenen verliest is balen, maar dat het beetje geld dat overblijft in Berlijn rond rent zie ik niet als iets positiefs. Men verwacht zeker toch nog winst te kunnen maken? Als het nu weer niet lukt om te verkopen en je moet uiteindelijk wel verhuren zoals met Doan en Bruma ok. Maar nu al verhuren is erg voorbarig vind ik.
+4/-0

 
1 jaar geleden
De clubs zullen inderdaad in de rij staan om een speler te kopen bij wie net een tumor is ontdekt :ja
+5/-2

 
1 jaar geleden
Dan nog heb je tijd zat. Zijn restwaarde hangt toch al rond een bedrag dat weinig risico heeft. De transfermarkt is nog wel even open.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Je gaat het nu toch niet over transfers en restwaardes hebben nu? Wat als jij met een tumor rondloopt?
+1/-0

Uitstekend signaal. Kan hij nu in alle rust herstellen van die tumor.
+4/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
Deze gaan wij ook aan de straatstenen niet kwijtraken. Join the queue.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Gewoon niet goed genoeg voor PSV, dus goede zaak dat hij verhuurt wordt.
De combinatie Bruma + Baumgartl met 15 + 10 miljoen, is 25 miljoen aan miskoop.
Had de scout toen een vlieg in zijn oog, en heeft hij het verkeerde rug-nummer opgeschreven ? :)
+2/-0

 
1 jaar geleden
Wat is er goed aan verhuurd worden? Restwaarde wordt alleen maar minder. Hierna nog contract voor 1 jaar.
+2/-0

 
Sommige denken zijn nu eenmaal belangrijker dan de transferwaarde die iemand al dan niet vertegenwoordigd. We hebben het over een speler waar onlangs een tumor is ontdekt en die nu een onzekere tijd in gaat. Ik hoorde Rik Elfrink in zijn podcast zeggen dat er teelbalkanker was geconstateerd bij Baumgartl. Op zo'n moment boeit het dus helemaal niet hoeveel iemand nog eventueel op kan leveren. Hij krijgt nu alle rust om te werken aan zijn herstel en hoeft zich even geen zorgen te maken om zijn sportieve toekomst.
+4/-3

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Nogmaals, bij een ander topic over hem ben ik al lang ingegaan op de aangetroffen tumor en ik spreek uit ervaring. Desalniettemin mag je als PSV fan je wel degelijk zorgen maken over de mogelijk ‘afschrijving’ op spelers. Ik mag aannemen dat jij als fan ook blijft hopen op mooie, veelzeggende prijzen en daarbij is geld heel belangrijk. PSV heeft financieel al een geweldige achterstand en dossiers als Baumgartl, Lucassen, Romero etc helpen daar niet bij. Hoezeer ik het ook waardeer dat PSV ook vanuit menselijk oogpunt zal hebben meegedacht, de mogelijke financiële consequenties doen er ook toe.
+4/-1

 
1 jaar geleden
Nogmaals, bij een ander topical over hem ben ik al lang ingegaan op de aangetroffen tumor en ik spreek uit ervaring. Desalniettemin mag je als PSV fan je wel degelijk zorgen maken over de mogelijk ‘afschrijving’ op spelers. Ik mag aannemen dat jij als fan ook blijft hopen op mooie, veelzeggende prijzen en daarbij is geld heel belangrijk. PSV heeft financieel al een geweldige achterstand en dossiers als Baumgartl, Lucassen, Romero etc helpen daar niet bij. Hoezeer ik het ook waardeer dat PSV ook vanuit menselijk oogpunt zal hebben meegedacht, de mogelijke financiële consequenties doen er ook toe.
+3/-2

1 jaar geleden
Weet iemand hoe het werkt met (deze) verhuur? Betaalt Berlin zijn salaris en daar bovenop een huursom? Of alleen één van de twee? En hoeveel zou zo'n huursom zijn? Ik probeer een beetje uit te vogelen wat er van die 10 miljoen terug komt, buiten en eventuele transfersom.
+1/-0

1 jaar geleden
Tja als er zich geen kopende partij aanbiedt,zul je moeten verhuren.
+1/-0

1 jaar geleden
Gewoon een basisspeler in de Bundesliga de afgelopen tijd. Daar moet je toch wel iets mee kunnen? Hoewel die tumor uiteraard een risico is.
+1/-0

1 jaar geleden
Wow! Wat een reacties hier.

Laat die jongen gewoon ff lekker met rust nu. Alsof je je zelf druk zou maken over restwaardes en transfers als je met een tumor rondloopt. Bizar!

Voetballers... het zijn net mensen.
+3/-1



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage