PSV Vrouwen verliest in De Grolsch Veste

1 min
Vrouwen

PSV Vrouwen heeft zaterdagmiddag een nederlaag geleden tegen FC Twente. De ploeg uit Enschede won met 3-0.

Aan het begin van de wedstrijden waren er weinig kansen. De thuisploeg mocht het een paar keer proberen, maar Sari van Veenendaal hield ze van het scoren af. In de dertigste minuut was het wel raak. Twente-aanvoerster Renate Jansen maakte de 1-0. Iets meer dan tien minuten later kon Jansen wederom een goal op haar naam schrijven: 2-0.

In de tweede helft moest PSV wat rechtzetten. Echter gebeurde het omgekeerde. Twente bleef de druk opvoeren en maakte in de zeventigste minuut nog de 3-0 via Fenna Kalma. Als extra tegenvaller moest Julie Biesmans nog geblesseerd het veld verlaten. Jong PSVā€™ers Van Straten, Koeleman en Hulswit mochten nog minuten maken. Maar de overwinning ging naar de officieuze landskampioen FC Twente.

Volgende week staat het laatste competitieduel van het seizoen op het programma. PSV treft vrijdagavond Excelsior Rotterdam op PSV Campus De Herdgang. Er zijn nog tickets beschikbaar voor deze wedstrijd.