PSV informeert naar transfervrije Eriksen

Reacties

PSV heeft bij zaakwaarnemer Martin Schoots geïnformeerd naar de status van Christian Eriksen. Daar lijkt het bij te blijven, want de 29-jarige middenvelder heeft zijn voorkeur uitgesproken voor een terugkeer in de Premier League.

PSV informeert naar transfervrije Eriksen
© Pro Shots

In de wandelgangen wordt Eriksen gekoppeld aan Brentford. De nummer veertien van de Premier League heeft al de beschikking over liefst acht Deense spelers, onder wie ex-PSV'er Mathias 'Zanka' Jørgensen. Ook manager Thomas Frank en technisch directeur Rasmus Ankersen zijn van Deense komaf. Eriksen zou dat contingent moeten uitbreiden.

Eriksen zit zonder club na zijn gedwongen vertrek bij Internazionale. De 109-voudig international zakte tijdens het EK-duel met Finland in elkaar na een hartstilstand en kreeg een defibrillator aangemeten. Met zo'n ingebouwd kastje is het verboden om in de Serie A uit te komen, waardoor de wegen van Inter en Eriksen scheidden.

Ultieme doel
Buiten de schijnwerpers werkt de voormalig Ajacied ondertussen hard aan zijn rentree. Eriksen maakte onlangs al duidelijk terug te willen keren op het hoogste niveau. Deelname aan het WK van eind dit jaar in Qatar is voor hem het ultieme doel.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.