Home Nieuws Contractverlenging Roger Schmidt nagenoeg rond, akkoord tussen PSV en Schmidt dichtbij

Contractverlenging Roger Schmidt nagenoeg rond, akkoord tussen PSV en Schmidt dichtbij

4106
0

Roger Schmidt en PSV koersen af op contractverlenging van het komende zomer aflopende contract van de Duitse trainer.

PSV weet zich momenteel in een zeer lastige fase van het seizoen te bevinden. De vraag of het elftal van Schmidt progressie boekt, is dan ook een terechte vraag. Het enorme pak slaag wat de club zondag diende te verwerken in de Johan Cruijff Arena is niet de eerste flinke domper die geïncasseerd diende te worden.

Bovendien valt er nauwelijks ontwikkeling waar te nemen van het team als geheel, op een enkele individuele speler na. Toch kan Roger Schmidt nog steeds aan de doelstellingen van de directie voldoen en juist daar valt de contractverlenging van Schmidt op terug te voeren. Er is immers nog niets verloren.

De directie bij monde van Toon Gerbrands laat keer op keer weten erg tevreden te zijn over het werk van Schmidt bij PSV en dus zet de club in op contractverlenging. De lijn Roger Schmidt mag in Eindhoven worden gecontinueerd, zoveel is zeker. Uiteraard worden die beslissingen ook getoetst door de Raad van Commissarissen van de club maar ook vanuit die hoek bezien, is er waarschijnlijk veel bijval voor de contractverlenging van de Duitse trainer.

AD Sportwereld meldde maandagavond laat dat de contractverlenging tussen PSV en Roger Schmidt nagenoeg rond is. AD voetbaljournalist Mikos Gouda wist in de Voetbal Podcast van het Algemeen Dagblad te melden dat PSV en Schmidt nagenoeg rond zijn over het verlengen van het komende zomer aflopende contract. Eerder op de avond waren de analisten van ESPN bepaald niet te spreken over de plannen van PSV om het contract van Schmidt te verlengen.

Kenneth Perez, tegendraads als hij is, had wel een punt door uit te spreken dat het opnieuw wijzigen van de plannen van PSV om te gaan verlengen, juist niet van krachtig beleid zouden getuigen.


Vorig artikelClubiconen voeren druk op Schmidt op na grootste nederlaag sinds 1964: ‘Tot de kerst aankijken’
Volgend artikelVan Hanegem wijst naar Gerbrands: ‘PSV is weinig opgeschoten onder Schmidt, altijd excuses’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in