Armando Obispo, Joël Drommel en Jordan Teze balen na het verlies in Tilburg van zondag.
Volledig scherm
Armando Obispo, Joël Drommel en Jordan Teze balen na het verlies in Tilburg van zondag. © Pro Shots / Marcel van Dorst

Elfrink & De Mos: 'PSV'ers mogen wel eens kwaad worden op elkaar’

Aad de Mos mist leiders in het veld bij PSV. Dat concludeert de oud-voetbaltrainer na de nederlaag van de Eindhovenaren op bezoek bij Willem II (2-1). De Mos zou graag willen zien dat de PSV’ers in het veld ook eens kwaad worden op elkaar. ,,Er moet gif in de ploeg komen." 

  1. Bosz bevestigt ernstige blessure van Dest en vertelt waarom hij genoeg perspectief voor hem ziet bij PSV: ‘Zou hem heel graag houden’
    PREMIUM

    Bosz bevestigt ernstige blessure van Dest en vertelt waarom hij genoeg perspec­tief voor hem ziet bij PSV: ‘Zou hem heel graag houden’

    Sergiño Dest is er heel lang uit bij PSV, bevestigde trainer Peter Bosz woensdag in aanloop naar het duel van zijn club met sc Heerenveen. ,,Verschrikkelijk. Hij heeft het inmiddels tegen de groep verteld en het werd doodstil toen hij het zei. Hij zal zelf later nog aan de buitenwereld vertellen hoe het precies met hem gaat. Hij heeft ons gevraagd daar rekening mee te houden, dus ik hoop dat daarvoor begrip is.”
    Eindhoven
  2. PSV maakt zich op voor laatste loodjes: vervanger Dest lijkt niet moeilijk aan te wijzen
    PREMIUM

    PSV maakt zich op voor laatste loodjes: vervanger Dest lijkt niet moeilijk aan te wijzen

    PSV bereidt zich de komende dagen voor op het competitieslot, waarin de landstitel moet worden veiliggesteld. In theorie kan de club donderdag al kampioen worden, maar dan is PSV wel afhankelijk van Feyenoord en mag de Eindhovense club in Heerenveen niet verliezen. Net als de andere topclubs vecht ook PSV dit seizoen tegen een kleinere of grotere blessurelijst, waarop de naam van Sergiño Dest dit weekend als nieuwe naam verscheen.
    Eindhoven