Perez gaat confrontatie aan met Schmidt: 'Het heeft tot nu toe niet gewerkt toch?'

Reacties

Kenneth Perez is niet onder de indruk van de resultaten van PSV. Tijdens de ESPN-uitzending voorafgaand aan het Eredivisie-duel Willem II - PSV plaatste de analyticus vraagtekens bij de aanpak van Roger Schmidt.

Perez gaat confrontatie aan met Schmidt: 'Het heeft tot nu toe niet gewerkt toch?'
© Pro Shots
Willem II
Willem II
2 - 1
PSV
PSV

'We zullen het zien of hij slim is en de rest van de trainers niet. Maar het heeft tot nu toe nog niet gewerkt. Je ligt uit de Champions League, bent geen koploper en stond vorig seizoen zestien punten achter op Ajax..', zei de voormalig speler van onder andere PSV en Ajax.

'Jij bekijkt het vanuit een zeer negatief perspectief. Dat is oké', haakte Schmidt in. 'Nee, het is de waarheid', reageerde Perez. 'Het is jouw baan', ging Schmidt verder. 'Vanuit mijn perspectief is het tot nu toe een heel goed seizoen. We speelden fantastisch in de play-offs van de Champions League en we hebben de Johan Cruijff Schaal gewonnen door Ajax met 4-0 te verslaan. We wonnen vijf wedstrijden in de Eredivisie terwijl we AZ en Feyenoord al hebben gehad. Ik kan het ook vanuit dat perspectief zien. Misschien ligt de waarheid in het midden', zei de trainer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer R. Schmidt
Meer over R. Schmidt
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.