Obispo voelt vertrouwen: 'Ik sta aan het begin van mijn tijd bij PSV'

Reacties

Armando Obispo heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij PSV. Directeur voetbalzaken John de Jong ziet volop toekomst in de verdediger en is blij dat de formaliteiten zijn afgerond.

Obispo voelt vertrouwen: 'Ik sta aan het begin van mijn tijd bij PSV'
© Pro Shots

'Armando is erg sterk aan het seizoen begonnen nadat hij zich vorig jaar tot zijn eigen teleurstelling nog moest terugknokken van een zware blessure, die hem lange tijd aan de kant hield. Dat tekent zijn mentaliteit', aldus De Jong op de website van PSV.

'De ontwikkeling die hij sindsdien doormaakt en eerder al liet zien, maakt ons binnen PSV trots. Het past binnen onze filosofie om hem hiervoor te belonen', besluit de bestuurder.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De 22-jarige Obispo ligt nu tot medio 2025 vast in het Philips Stadion. Tot dusverre speelde de stopper negentien wedstrijden voor PSV. Op huurbasis voor Vitesse kwam Obispo tot 28 officiële optredens.

Obispo is blij met het vertrouwen, vertelt hij: 'Ik sta nog aan het begin van mijn tijd hier bij PSV. Het is de eerste keer dat ik meerdere wedstrijden achter elkaar speel. Daar hoopte ik vorig seizoen al op, maar dat ging vanwege een blessure niet door. Het was een moeilijk jaar, maar ik ben terug en klaar voor nieuwe stappen bij PSV.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.