Roger Schmidt en Armando Obispo na het duel met Go Ahead Eagles.
Volledig scherm
Roger Schmidt en Armando Obispo na het duel met Go Ahead Eagles. © ANP

Schmidt vindt dat PSV in Deventer wel wat geluk heeft gehad: ‘Hard werken en vechten hoort er soms bij’

Het moest uit de tenen komen, maar PSV won woensdagavond dan toch in Deventer. Bij promovendus Go Ahead Eagles stond na negentig minuten een krappe 1-2 zege op het scorebord. ,,Het was een zwaar gevecht en dat is soms ook onderdeel van voetbal. We waren niet op topniveau”, vond trainer Roger Schmidt.

  1. Nassoh hoopt nog op een beter bod van PSV, want anders vertrekt hij naar Rotterdam
    PREMIUM

    Nassoh hoopt nog op een beter bod van PSV, want anders vertrekt hij naar Rotterdam

    Mohamed Nassoh kan PSV na dit seizoen verlaten, omdat hij transfervrij is. Bekend is dat de club hem een aanbod tot contractverlenging heeft gedaan, maar die bieding was voor hem en zijn management nog niet overtuigend genoeg. Nassoh hoopt volgens een bron in zijn familie nog dat PSV hem een betere aanbieding doet, want andere clubs willen op dit moment ook met hem in zee en hebben prima voorstellen voorgelegd.
    Eindhoven
  2. PSV broedt op forse uitbreiding van Philips Stadion, met vele duizenden plaatsen
    PREMIUM

    PSV broedt op forse uitbrei­ding van Philips Stadion, met vele duizenden plaatsen

    PSV wil in de toekomst het Philips Stadion uitbreiden, met vele duizenden plaatsen. Het meest ambitieuze scenario is om op lange termijn ruim tienduizend plekken extra te realiseren. Dat is nu de denkrichting binnen de club, al moeten er nog financiële en bouwkundige onderzoeken plaatsvinden. De ambitie van de PSV-leiding is echter duidelijk en wordt ook ondersteund door recent onderzoek: PSV kan en wil gezond groeien, maar hoe?
    Eindhoven