Go Ahead na wereldgoal even met twaalf man tegen PSV

Reacties

De Adelaarshorst ontplofte woensdagavond toen Iñigo Córdoba Go Ahead Eagles naast PSV zette. De Spanjaard schoot op fraaie wijze raak tegen de Eindhovenaren, waarna trainer Kees van Wonderen hem even later naar de kant haalde. Althans, dat was het plan.

Go Ahead na wereldgoal even met twaalf man tegen PSV
© Pro Shots
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles
1 - 2
PSV
PSV

Go Ahead bood PSV veel weerstand en kwam in de tweede helft op gelijke hoogte. Cody Gakpo had de bezoekers op voorsprong gezet. In de tweede helft poetste Córdoba die voorsprong weg. De linksbuiten stoomde op aan de linkerkant en leek een voorzet te gaan geven, maar schoot in de korte hoek hard raak.

Terwijl De Adelaarshorst nog feestvierde, bereidde Van Wonderen drie wissels voor. Ragnar Oratmangoen, Marc Cardona en Córdoba gingen naar de kant en Ogechika Heil, Martijn Berden en Isac Lidberg kwamen in de ploeg. Dat laatste gebeurde na een uur, maar waar Oratmangoen en Cardona van het veld gingen, bleef Córdoba staan.

Zo floot scheidsrechter Bas Nijhuis voor de hervatting van de wedstrijd en pas een paar seconden later werd hem verteld dat er twaalf Go Ahead-spelers op het veld stonden. Córdoba droop vervolgens alsnog af.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Go Ahead Eagles
Meer over Go Ahead Eagles
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.