Schmidt verandert opstelling PSV op vijf plekken

Reacties

PSV-trainer Roger Schmidt heeft weer flink wat gesleuteld aan de opstelling van de Eindhovenaren. In de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles starten woensdagavond vijf andere spelers ten opzichte van het verloren duel met Feyenoord van zondag.

Schmidt verandert opstelling PSV op vijf plekken
© Pro Shots
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles
1 - 2
PSV
PSV

Er was na de 0-4 nederlaag tegen Feyenoord veel te doen om de wissels die Schmidt doorvoerde. De trainer haalde Cody Gakpo, Mario Götze en Eran Zahavi naar de kant en liet Noni Madueke pas laat invallen. Tegen Go Ahead zijn Gakpo, Zahavi en Madueke er weer bij. Götze is geblesseerd en speelt dus niet mee.

Naast Madueke keren Phillipp Mwene en Marco van Ginkel terug in de basis, terwijl ook Ryan Thomas en Ritsu Doan starten tegen Go Ahead. Dat gaat ten koste van Armando Obispo, Jordan Teze, Davy Pröpper en Bruma. Olivier Boscagli zakt een linie terug en staat naast André Ramalho in de verdediging.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.