Pro Shots / Niels Boersema
Volledig scherm
© Pro Shots / Niels Boersema
Go Ahead Eagles GAE
1
EINDE
2
PSV PSV
  • 55' Goal Inigo Cordoba
  • Cody Gakpo Goal 15'
  • Marco van Ginkel Goal 86'

Van Ginkel behoedt pover PSV met late treffer in Deventer voor nieuwe domper

PSV leek woensdagavond opnieuw dure punten te morsen in de eredivisie, maar aanvoerder Marco van Ginkel bezorgde zijn ploeg vlak voor tijd een zwaarbevochten 1-2 zege op Go Ahead Eagles.

  1. Een heel bijzondere PSV-kampioen uit 2018 is nu vooral dankbaar dat hij leeft: ‘Ik had toen twee of drie procent kans om te overleven’
    PREMIUM

    Een heel bijzondere PS­V-kampioen uit 2018 is nu vooral dankbaar dat hij leeft: ‘Ik had toen twee of drie procent kans om te overleven’

    Het kampioenschap van PSV in 2018 was voor heel PSV al schitterend. Met een straatlengte voorsprong pakte de Eindhovense club de titel én ook nog met een finish waarbij concurrent Ajax werd weggeblazen, nota bene in eigen huis: 3-0. Het titelfeest werd nog véél mooier toen een bijzondere collega in de kleedkamer juichend met de schaal binnenstapte: Wim Rip. Eerder dat seizoen ontsnapt aan de dood en nu weer springlevend. Hoe gaat het momenteel met hem?
    Eindhoven
  2. PSV maakt zich op voor laatste loodjes: vervanger Dest lijkt niet moeilijk aan te wijzen
    PREMIUM

    PSV maakt zich op voor laatste loodjes: vervanger Dest lijkt niet moeilijk aan te wijzen

    PSV bereidt zich de komende dagen voor op het competitieslot, waarin de landstitel moet worden veiliggesteld. In theorie kan de club donderdag al kampioen worden, maar dan is PSV wel afhankelijk van Feyenoord en mag de Eindhovense club in Heerenveen niet verliezen. Net als de andere topclubs vecht ook PSV dit seizoen tegen een kleinere of grotere blessurelijst, waarop de naam van Sergiño Dest dit weekend als nieuwe naam verscheen.
    Eindhoven