Seizoen 2021/2022 - Eredivisie : Go Ahead Eagles - PSV (1 - 2)

Wedstrijd verslag

22 september 2021 - 18:45 uur

Bron: NOS Teletekst

PSV heeft met moeite Go Ahead Eagles op de knieën gekregen. In Deventer bood Go Ahead uitstekend partij, maar dankzij een laat doelpunt won PSV met 2-1.

Go Ahead begon fel, won de meeste duels en kreeg via Cordoba (van dichtbij over en schot recht op Drommel af) meteen al kansen. Hoewel PSV slechts sporadisch aan aanvallen toekwam, kwam het door een venijnig schot van Gakpo, na een kien passje van Zahavi, wel op voorsprong.

De 1-1 van Cordoba (schot in het dak van het doel) viel net na rust. Go Ahead bleef daarna simpel overeind, totdat Van Ginkel raak kopte uit een hoekschop van Gakpo. Doelman Drommel hield diep in de blessuretijd Lidberg nog van scoren af.