Reizigers Eindhoven Airport worden verwelkomd in stad van PSV

Reizigers Eindhoven Airport worden verwelkomd in stad van PSV
1 min

Alle toeristen die via Eindhoven Airport naar Nederland reizen worden bij aankomst in Eindhoven verwelkomd in de stad van PSV. Afgelopen week onthulde Algemeen Directeur Toon Gerbrands bij de luchthaven een beeld met daarop acht topspelers uit de historie van PSV: Romário, Ronaldo, Nilis, Memphis, Wijnaldum, Van Nistelrooy, De Jong en Götze.

Official Airport PSV & Brainport Eindhoven  
Eindhoven Airport en PSV werken sinds enige tijd intensief samen. Een onderdeel daarvan is de promotie van de Brainportregio. Beide partijen ondersteunen elkaars initiatieven en trekken samen op om te groeien. Als één van de belangrijkste internationale ‘gateways to  Brainport’  heet de luchthaven daarmee op jaarbasis zo’n 6,7 miljoen mensen welkom op Eindhoven Airport.

Official Airport-programma  
Wanneer mogelijk vliegen selectie, jeugdteams, staf, scouts en directie vanaf de luchthaven naar alle bestemmingen in het buitenland. Ook reizen de zakelijke relaties van PSV tijdens Europese reizen via Eindhoven Airport. Dankzij het official airport-programma heeft PSV bij reizen verschillende privileges zoals een eigen check-in balie, parkeerplekken en security doorgang.

Brainport
sponsoring-business