Home Nieuws Pablo Rosario staat voor transfer naar Nederlands getint OGC Nice, middenvelder op...

Pablo Rosario staat voor transfer naar Nederlands getint OGC Nice, middenvelder op vlucht naar Zuid-Frankrijk

5048
0

Het transfer mechanische bij PSV doet deze zomer haar werk en daar gaat ook Pablo Rosario van profiteren.

De middenvelder, nog niet zo lang geleden overgenomen van Almere City, staat voor een buitenlandse transfer. Het Franse medium Foot Mercato meldt dat Pablo Rosario onderweg is naar de Zuid-Franse club OGC Nice. Een transfer naar de club aan de Côte d’Azur zou nog een kwestie van enkele dagen zijn, weet het Franse medium te melden.

OGC Nice, tevens de voormalige club van Olivier Boscagli, is momenteel duidelijk op de Nederlandse toer want eerder werden Justin Kluivert en Calvin Stengs al binnen gehaald door de ambitieuze Franse club. PSV clubwatcher Rik Elfrink meldt via Twitter dat Rosario donderdag is gesignaleerd op een vlucht naar Nice. Dat zou dan pal na de oefenwedstrijd tegen FC Eindhoven moeten zijn geweest. De clubwatcher kan het nieuws over een zeker lijkende transfer van Rosario naar Nice nog niet bevestigen.

Rosario heeft inmiddels 138 officiële wedstrijden voor PSV gespeeld waarin hij weinig tot geen succes kende. De middenvelder staat open voor een vertrek bij PSV na de komst van Marco van Ginkel en de terugkeer van Davy Pröpper. Rosario lijkt uit beeld te zijn geraakt bij Roger Schmidt, die ook de conclusie heeft getrokken dat het nieuwe PSV meer voetbal op het middenveld nodig heeft.

Pablo Rosario heeft nog een contract voor twee jaar in Eindhoven en zou naar verwachting een bedrag van rond de 2,5 tot 3,5 miljoen euro moeten opleveren.


Vorig artikelZaakwaarnemer Bruma zit transfer naar Besiktas dwars met te hoge eisen
Volgend artikelDonyell Malen vertrekt: PSV op weg naar transfersom van 30 miljoen plus, medische keuring aanstaande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in