Transparent
Inloggen
Sluiten

Wederom hoofdrol voor Denzel Dumfries bij zege van Nederlands elftal

17 juni 2021 22:51
Foto: Pro Shots

Wederom hoofdrol voor Denzel Dumfries bij zege van Nederlands elftal; image source: Pro Shots

Het Nederlands elftal is op het EK na twee wedstrijden al verzekerd van de groepswinst. Oostenrijk werd in Amsterdam met 2-0 verslagen. Net zoals afgelopen weekend tegen Oekraïne vervulde Denzel Dumfries wederom een hoofdrol. De openingstreffer viel uit een strafschop na een overtreding op de aanvoerder van PSV, terwijl Dumfries zelf voor de 2-0 zorgde. Donyell Malen viel na ruim een uur spelen in en zorgde na enkele minuten via een uitstekende rush voor de assist op Dumfries.

Cody Gakpo moest plaats nemen op de tribune en wacht daarom nog altijd op zijn debuut voor het Nederlands elftal. Maandag wordt de groepsfase afgesloten met een duel tegen Noord-Macedonië.

Dumfries werd na afloop door de UEFA net zoals na de zege tegen Oekraïne uitgeroepen tot Man of the Match.




Tags

dumfries oekraine cody gakpo macedonie malen match oostenrijk rush uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Hé John heb je dat gezien. Min. 25 miljoen voor Dumfries. 😁
+4/-1

2 jaar geleden
Weer (oud) PSV spelers die de doelpunten en assists geven
+5/-0

 
Sunnysideup (geschorst)
2 jaar geleden
Klopt wat je zegt echter het veldspel van Depay (veels teveel balverlies) en Wijnaldum (vrij onzichtbaar) viel me tegen. De Jong en Blind speelden 1e helft goed, de Vrij de koning hele wedstrijd en met Stekelenburg staat er eindelijk eens een kerel in de goal.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Depay heeft het nog niet dit toernooi. Ook bij hem gaat niks vanzelf .
+1/-0

2 jaar geleden
Wacht maar tot hij dadelijk bij de persconferentie dat flesje Heineken opent met zijn tanden,in één teug leegdrinkt en vervolgens opent met "I don't drink water, fish fuck in it" Dan is hij legendarisch en gaan we richting 100 miljoen 😂
+11/-0

 
2 jaar geleden
Hahahaha en dikke vette kapsalon naar binnen werkt!
+1/-0

Riverside (geschorst)
2 jaar geleden
Zo… na vanavond kan PSV wel weer wat bij schrijven…. Wat Dumfries voor 15?! Flikker op man, 25 komt nu eerst, met eventueel goede doorverkoop percentage, John, wanneer onderhandelingen startten, met gestrekte poot erin!!!
+1/-0

 
2 jaar geleden
Gewoon houden die gast en de CL halen :D.
+3/-0

2 jaar geleden
Dennie & Donnie hoeven toch niet per se weg deze zomer? Doorlopende contracten en zo.

Ik zou gaan voor de absolute hoofdprijs, of anders mogen zij helpen PSV kampioen te maken. Ik prefereer het laatste.

En hopelijk vliegt Oranje er in de achtste finales alsnog uit.
+1/-4

2 jaar geleden
Je ziet dat in 5-3-2 Malen een veel betere keus is door z'n snelheid dan de wat trage Weghorst. Dumfries was samen met Frenkie de Jong de beste van het veld. Nederland speelde niet best, tegen Oekraïne was beter. Mooi dat (ex-)PSV'ers een hoofdrol speelden vandaag. Als de Boer niet vliegensvlug voor elkaar krijgt dat er centraal wat compacter gespeeld wordt, en met pressing vooral achterin, kan Boedapest 27 juni wel eens eindstation worden. De tegenstander krijgt veel te veel ruimte halfweg onze helft, dat is ècht vragen om problemen.
+2/-0

2 jaar geleden
Dit is toch geweldig.
PSV’ers doen het weer !

Denzel: HELD
+1/-0

2 jaar geleden
Een aantal jaren terug besloot PSV Depay en Wijnaldum een verbeterde aanbieding te geven en te behouden.PSV werd kampioen.De ja vu . Dumfries Malen
+1/-0

 
2 jaar geleden
We hebben Denzel al een verbeterde aanbieding gedaan maar dat wou hij niet tekenen. Gewoon houden voor 1 seizoen extra tenzij er buitenproportionele aanbiedingen komen.
+1/-0

2 jaar geleden
Leuk voor Denzel, het is hem echt gegund. Hij wil graag een mooie transfer en speelt zich nu natuurlijk uitstekend in de kijker. Hopelijk gaan we hier flink op cashen. Kunnen we Arias als vervanger terug halen gaan we er nog op vooruit ook. Win-Win-Win
+1/-0

2 jaar geleden
Are you watching,Milan.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik hoop eigenlijk meer op de premier league.
Met zijn kracht, loopvermogen en niet zo'n verfijnd spel past hij daar perfect. Daarnaast heb die clubs daar zat poen om mee te smijten, want hoe langer ze wachten dit EK hoe duurder hij wordt als het zo door gaat!
+1/-0

2 jaar geleden
De Europese clubs gaan zich ongetwijfeld melden bij PSV. Dumfries doet het fantastisch. Deze gozer moet tussen de 25-30 miljoen verkocht worden. PSV moet hoog in de boom gaan zitten.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik hoop dat Gakpo tegen Macedonië gaat spelen. Triest voor die jongen dat hij op de tribune zit.
+5/-0

 
2 jaar geleden
Idd. een speler die met veel ruimte voor hem een beslissing kan forceren, niet in de laatste plaats door zijn geweldig schot. Ben bang dat de Boer dat momenteel anders ziet.
+1/-0

2 jaar geleden
En dan lees ik ergens anders dat de Nederlands media niet enthousiast zijn?? Als we nu zeggen dat zijn neef iemand kent die reserve ballenjongen bij Ajax is. Dan hebben we er ineens een godenzoon bij, en een " ons aller Dumfries" en is hij 100 miljoen waard😎
+1/-0

El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
"PSV houdt vast aan vraagprijs Dumfries 12-15 miljoen".
Als dat écht zo is moeten ze de Jong dus echt meteen wegstampen.
Dit geloof je toch niet ?
+2/-0

 
Dat is niet wat het Eindhovens Dagblad meldt. Maar het is altijd makkelijk bashen natuurlijk als je alleen leest wat je wil lezen.
+1/-0

 
El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
Ik spreek je over 3 weken.
+1/-0

Brands toont namens Everton interesse dus we kunnen de prijs wat opdrijven, Daar ligt het goud dus houd de elleboog schoon en geen vriendendienst.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje