Home Nieuws PSV en Udinese akkoord over transfer Maximiliano Romero, vrijdag medische keuring

PSV en Udinese akkoord over transfer Maximiliano Romero, vrijdag medische keuring

9050
0

De ontwikkelingen rond Maximiliano Romero volgen elkaar snel op.

Donderdagmiddag luisterden de actualiteiten naar de naam van onderhandelingen maar inmiddels wordt er in Italië melding gemaakt van een akkoord tussen beide clubs over een directe transfer van Romero van PSV naar Udinese.

De Serie-A club lijkt zo bij te gaan dragen aan het verminderen van de verliespost op Maximiliano Romero want PSV betaalde in 2018 maar liefst 10 miljoen euro aan Velez-Sarsfield.

Na magere jaren vol blessureleed ligt er voor de nog niet fitte Romero nu een vervolg van zijn carrière in de Serie-A in het verschiet. Volgens de doorgaans zeer betrouwbare Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio staat Maximiliano Romero inmiddels op het punt om een contract te ondertekenen bij Udinese.

De Argentijn zal vrijdag de medische keuring ondergaan, maar PSV en Udinese zijn al akkoord over een transfer, weet de Serie-A kenner. Afgaande op de berichtgeving van Di Marzio lijkt het om een definitieve transfer te gaan waar het eerder vandaag over een huurconstructie ging. Hoeveel PSV ontvangt voor de spits wordt nog niet gemeld. Vrijdag wordt er meer nieuws verwacht rond Romero.


Vorig artikelMemphis Depay officieel speler van FC Barcelona
Volgend artikelPSV presenteert nieuw ‘inspired by the 90’s’ uitshirt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in