Home Nieuws Udinese en PSV aan de onderhandelingstafel over verkoop Maxi Romero

Udinese en PSV aan de onderhandelingstafel over verkoop Maxi Romero

519
0

Een voetballer komt altijd weer opnieuw aan de bak; die theorie geldt ook Maxi Romero.

Timo Baumgartl, Ritsu Doan, Bruma, Erick Gutierrez en Maxi Romero zijn een aantal PSV’ers die niet of nauwelijks uit de verf komen en daardoor mogen uitzien naar een andere club. Maar dan moet er wel interesse zijn dan wel interesse op gang komen. Dat laatste lijkt het geval voor Maxi Romero.

In Udine, een stad gelegen in het noorden van Italië, hebben ze recent wat oude videobeelden van Maxi Romero bekeken getuige de serieuze interesse die er vanuit Italie losgekomen is. Romero wist zich ook goed te herstellen in zijn huurperiode voor Velez-Sarsfield. De Argentijn beschikt ook zeker over bijzondere talenten maar het komt omwille van meerdere redenen niet tot uiting bij PSV.

Udinese is inmiddels al in gesprek met PSV over een mogelijke overname van de aanvaller. Het gaat waarschijnlijk om een verhuur met een optie tot koop. Afgelopen seizoen was Udinese ook al voornemens Romero over te nemen van PSV, zo meldt Voetbal International.

In de zomer van 2018 kwam de jonge aanvaller over van Vélez Sarsfield naar PSV. Romero mag gerust een pechvogel worden genoemd want verschillende blessures zorgden ervoor dat Romero niet uit de verf kwam bij PSV, waardoor de transfersom van 10 miljoen euro als een molensteen om zijn nek hing. Het is niet bekend wat Udinese voor Romero wenst te betalen.


Vorig artikelOscar Hiljemark stopt op 28 jarige leeftijd noodgedwongen met voetballen
Volgend artikelYvon Mvogo start duel tegen Turkije mogelijk als basisspeler

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in