Home Nieuws Oscar Hiljemark stopt op 28 jarige leeftijd noodgedwongen met voetballen

Oscar Hiljemark stopt op 28 jarige leeftijd noodgedwongen met voetballen

3472
0

Oscar Hiljemark heeft besloten te stoppen met zijn professionele voetbalcarrière.

De pas 28-jarige middenvelder maakte donderdagochtend op Instagram bekend dat hij door langdurig blessureleed noodgedwongen een punt achter zijn carrière als voetballer zet. Het afgelopen seizoen kwam de Zweed slechts elf wedstrijden in actie bij zijn club Aalborg BK. Het heeft hem doen beseffen dat het nog weinig zin heeft om door te gaan.

“De laatste paar maanden zijn niet gegaan zoals ik had gehoopt en daarom ben ik tot de moeilijke conclusie gekomen om te stoppen”, begint Hiljemark zijn bericht. “Mijn tijd als profvoetballer was geweldig en ik moet zoveel mensen bedanken voor het vertrouwen dat zij altijd in mij hebben gehad.”
De 28-voudig international van Zweden kwam in 2013 naar Eindhoven en speelde tweeënhalf jaar in dienst van PSV, voordat hij naar Palermo vertrok. Met PSV wist Hiljemark een keer de landstitel te veroveren maar veelvuldig basisspeler was hij niet in Eindhoven.

De Zweed wordt meteen trainer en blijft actief in de voetbalwereld. “Wanneer er iets eindigt, begint er ook iets nieuws. Ik zal komend seizoen deel uitmaken van de trainersstaf van het eerste elftal van Aalborg. Ik kan niet wachten om met de groep iets groots te bereiken.”


Vorig artikelFSV Mainz wil Ritsu Doan in een nieuwe huurconstructie terug naar Bundesliga halen
Volgend artikelUdinese en PSV aan de onderhandelingstafel over verkoop Maxi Romero

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in