Home Nieuws Memphis openhartig: ‘Iedereen weet dat ik onder Ronald Koeman wil spelen’

Memphis openhartig: ‘Iedereen weet dat ik onder Ronald Koeman wil spelen’

162
0

Memphis Depay wenst snel duidelijkheid te verkrijgen over zijn toekomst en dat gaat naar alle waarschijnlijkheid ook spoedig gebeuren.

De aanvaller, die nog een kleine twee weken bij Olympique Lyon onder contract staat, gaat snel bekend maken dat hij naar FC Barcelona zal verhuizen. In en rond het Nederlands Elftal mag het al bijna geen nieuws meer heten dat Memphis naar Barcelona zal verhuizen maar officieel moet het allemaal nog wel worden.

‘Zoals ik al heb gezegd: de transfer wordt vanzelf duidelijk’, reageerde Memphis op de persconferentie voor de wedstrijd tegen Oostenrijk ‘Het is afwachten, daar wil ik het bij laten. Iedereen weet dat ik er langere tijd aan gelinkt ben en dat ik onder Ronald Koeman wil spelen, laten we afwachten. Dan gaat het nieuws er vanzelf te komen.’

Volgens de kranten in Spanje laat de bevestiging van de transfer door Barcelona dus niet lang meer op zich wachten. Memphis zou na Sergio Agüero en Eric García de volgende transfervrije aanwinst zijn voor de club van Ronald Koeman. Ook Spaanse media zijn zeker van de nakende transfer van de voormalig PSV’er en boegbeeld.


Vorig artikelTransfers in aantocht: ‘Dumfries moet naar Milaan, hij past perfect in het 5-3-2 systeem van Inter’
Volgend artikelRonald Koeman blikt terug op mislopen Wijnaldum en bevestigt: ‘Barcelona is bijna rond met Memphis’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in