PSV kijkt uit naar treffen met Galatasaray: 'We zijn aan elkaar gewaagd'

Reacties

PSV neemt het in de tweede voorronde van de Champions League op tegen Galatasaray. De Turkse grootmacht kwam woensdagmiddag uit de koker tijdens de loting.

PSV kijkt uit naar treffen met Galatasaray: 'We zijn aan elkaar gewaagd'
© Pro Shots

PSV zal eerst op dinsdag 20 of woensdag 21 juli een thuiswedstrijd afwerken, waarna 27 of 28 juli de return in Istanbul op het programma staat. Directeur Voetbalzaken John de Jong ziet een mooie uitdaging in het treffen met de Turkse formatie, zo laat hij weten op de clubwebsite. 'Galatasaray is afgelopen jaar als tweede geëindigd in de Turkse competitie. Het is op dit moment uiteraard nog lastig om aan te geven wat het exacte niveau van Galatasaray is, maar uit het resultaat van afgelopen seizoen mag je opmaken dat zij en PSV aan elkaar gewaagd zijn.'

'Wij hebben de ambitie om de groepsfase van de Champions League te halen en daarvoor zal alles, wanneer de selectie op 25 juni aan de voorbereiding begint, in het teken staan', sloot hij af.

Volgens de UEFA zijn er bij alle voorrondes voor de Champions League enkel thuissupporters welkom in het stadion. PSV zal daarbij vasthouden aan de richtlijnen van de Nederlandse overheid, waardoor er maximaal 25.000 supporters welkom zijn in het Phillips Stadion. Zij moeten een vaccinatiebewijs of een negatieve coronatest kunnen tonen. Er zullen geen uitsupporters welkom zijn bij de voorrondes voor de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.