PREMIUM
Marco van Ginkel juicht bij de laatste wedstrijd van PSV van vorig seizoen, als hij heeft gescoord in Utrecht. © Brunopress

PSV kent weinig twijfels richting Europese voorronde en gaat zich ook daarna nog versterken

Een van de onbeantwoorde thema's richting de Champions League-voorrondes is bij PSV het al dan niet blijven van keeper Yvon Mvogo. Verder lijkt de club redelijk op koers te liggen om de selectie voor 20 juli in aantallen kloppend te maken. Ook daarna gaat PSV zich nog versterken. 

  1. Reginald (69) is bang dat hij zorgtoeslag moet terugbetalen: ‘Doe geen oog meer dicht’
    PREMIUM
    geldvraag

    Reginald (69) is bang dat hij zorgtoe­slag moet terugbeta­len: ‘Doe geen oog meer dicht’

    ‘Mijn broer maakt iedere maand zijn deel van de huur aan mij over. Ziet de Belastingdienst dit als inkomen?’, vraagt lezer Reginald de Ruiter (69) zich af. ‘En heeft dit gevolgen voor mijn zorgtoeslag?’ De Ruiter is bang dat hij na het doen van belastingaangifte onterecht ontvangen zorgtoeslag moet terugbetalen. Is dat inderdaad zo? Financieel planner Nihal Vogels legt het uit.
  2. ‘Examenstress? Diploma wordt steeds minder belangrijk om baan te krijgen’
    PRAAT MEE
    2

    ‘Examen­stress? Diploma wordt steeds minder belangrijk om baan te krijgen’

    Het diploma verliest in rap tempo betekenis. Het draait steeds minder om het papiertje maar om wat je laat zien op de werkvloer, bijvoorbeeld tijdens een stage. Niek Rennenberg uit Eindhoven werkt als adviseur voor de examencommissie van Yuverta mbo en ziet de verschuiving van dichtbij.
    Cranendonck, Eindhoven, Deurne, Son en Breugel, Helmond, Someren, Bladel, Oirschot, Gemert-Bakel, Eersel, Bergeijk, Laarbeek, Best, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Veldhoven, Asten, Waalre, Meierijstad, Reusel-De Mierden, Valkenswaard