Home Nieuws RB Leipzig neemt besluit over Mvogo: Toch na één seizoen weg bij...

RB Leipzig neemt besluit over Mvogo: Toch na één seizoen weg bij PSV

5209
0

Het Duitse Kicker meldt dat PSV doelman Mvogo toch na een seizoen terug zal zien keren naar werkgever Leipzig.

PSV huurt Mvogo eigenlijk tot de zomer van 2022 maar door de komst van Joël Drommel is de kans groot dat de Zwitser naar de reservebank verwezen zal worden. RB Leipzig wil geen risico nemen en de huurdeal met PSV spoedig stoppen. Die optie heeft de Rebull club laten opnemen in het contract.

De prestaties van Mvogo waren afgelopen seizoen niet heel goed te noemen maar een langer verblijf in Eindhoven was wel e wens van de doelman uit Zwitserland. “Ik wil heel graag bij PSV blijven en vind het uitstekend dat de club Drommel heeft gekocht. Dat is een teken van ambitie. Een club met de status en doelstellingen van PSV heeft twee goede keepers nodig”, liet hij weten aan het Eindhovens Dagblad.

Ook Schmidt sprak de verwachting uit dat Mvogo zou blijven. Volgens het Eindhovens Dagblad is PSV nog niet op de hoogte gebracht door Leipzig maar zullen de Duitsers zich spoedig melden in Eindhoven.


Vorig artikelDe wedstrijd van Dumfries in relatie tot de interesse van Europese topclubs: ‘Een bod van 37,5 miljoen meteen doen’
Volgend artikelNoni Madueke gaat uit z’n dak na winnende goal Denzel Dumfries

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in