Home Nieuws De wedstrijd van Dumfries in relatie tot de interesse van Europese topclubs:...

De wedstrijd van Dumfries in relatie tot de interesse van Europese topclubs: ‘Een bod van 37,5 miljoen meteen doen’

5803
0

AC Milan, Borussia Dortmund, Internazionale, Juventus, Chelsea en Everton. Een rijtje clubs die afgelopen maanden met Denzel Dumfries in verband werden gebracht.

AC Milan is de club die zich al maanden weet te bewegen rond Denzel Dumfries en zaakwaarnemer Mino Raiola. Toch lijkt de rood-zwarte club uit Milaan niet door te pakken voor Dumfries.

In buitenlandse media wordt Dumfries daags na zijn prestatie in de Johan Cruijff Arena de rechtsbuiten van Oranje genoemd, die niet te stoppen bleek. In hoeverre heeft de groepswedstrijd van Oranje met een uitblinkende Dumfries voor aangewakkerde interesse gezorgd? De buitenlandse topclubs kennen de kwaliteiten van PSV’s aanvoerder maar zien nu ook dat het hoogste internationale niveau geen probleem voor Dumfries behoeft te zijn. Een prestatie als die van zondagavond zorgt doorgaans voor extra interesse en clubs die toch sneller gaan handelen.

Ook de vaderlandse analisten waren onder de indruk van de PSV aanvoerder.  “Ik moet zeggen dat ik een prima Nederlands elftal heb gezien. Ze hebben negentig minuten gedomineerd”, vertelt Van der Gijp in Oranjezomer van Veronica Inside. “Ik vond Dumfries echt geweldig, maar Georginio Wijnaldum was de beste speler van het veld. Hij speelde echt geweldig en heeft niets verkeerd gedaan. Hij heeft heel dominant gespeeld. Ik vond hem echt top.”

Van der Gijp heeft meteen advies voor PSV nu Dumfries is uitgeroepen tot man van de wedstrijd. Hij vraagt zich af of de krachtige verdediger dit niveau kan vasthouden. “Mochten Internazionale en Chelsea hebben zitten kijken naar Dumfries en ze bellen naar PSV met een bod van 37,5 miljoen. Dan moet je het meteen doen. Je moet niet wachten tot de tweede wedstrijd van Nederland, want dit was top.”


Vorig artikelBILD rekent op Malen transfer naar Dortmund: ‘Holland-Rakete soll Sancho-Nachfolger werden’
Volgend artikelRB Leipzig neemt besluit over Mvogo: Toch na één seizoen weg bij PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in