Home Nieuws BILD maakt melding van aanstaand miljoenenbod van Dortmund op Donyell Malen: ’30...

BILD maakt melding van aanstaand miljoenenbod van Dortmund op Donyell Malen: ’30 miljoen euro voor Holland-Rakete’

1336
0

De toekomst van Donyell Malen is al weken onderwerp van gesprek maar daar lijkt nu wat meer duidelijkheid over te komen.

Het Duitse Borussia Dortmund wordt al maanden in verband gebracht met een transfer van Malen en daar zou het de komende weken weleens van kunnen gaan komen. Dortmund staat op het punt concreet te worden voor Malen, zo meldt het Duitse BILD.

Het bedrag waarvoor Malen naar Dortmund zou mogen vertrekken zou dertig miljoen gaan worden, zo weet het Duitse medium te melden. Dortmund is druk doende een miljoenentransfer van Jadon Sancho naar Manchester United af te ronden en die overgang gaat gepaard met een bedrag van zeventig miljoen euro, zo weten Duitse en Engelse media.

Donyell Malen zou transfertarget nummer een zijn van Dortmund en met de komst van de ‘Holland-Rakete’, zoals Malen in Duitsland wordt omschreven, moet een vertrek van Jadon Sancho worden opgevangen, meldt BILD. Een transfer van Malen kan echter pas beklonken worden als Sancho definitief vertrokken is. Er bestaat momenteel een verschil van 20 miljoen euro tussen de vraagprijs vanuit Dortmund en het bod van United.

BILD berichtte onlangs al dat Dortmund uiterlijk eind juli duidelijkheid wilde hebben over Sancho, die nog twee jaar vastligt in het Rurhgebied. Dortmund gaat concreet voor Malen worden als de Engelse en Duitse grootmachten de transfer zullen afronden. Malen presteert bij PSV als een topspits in wording. In 116 officiële wedstrijden was hij inmiddels goed voor 55 doelpunten en 24 assists.


Vorig artikelMan of the match Denzel Dumfries geniet volle aandacht van voetbalminnend Europa
Volgend artikelVan der Gijp lyrisch over Dumfries en Wijnaldum: ‘Ik vond hem de beste bij Oranje’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in