Home Nieuws Wijnaldum: ‘We hebben vier weken onderhandeld met Barcelona’

Wijnaldum: ‘We hebben vier weken onderhandeld met Barcelona’

1260
0

Nu Georginio Wijnaldum de knoop heeft doorgehakt wat zijn toekomst aangaat, volgen de eerste details over de laatste hectische weken.

De transfer naar Paris Saint Germain is rond en dat is een opluchting voor de aanvoerder van Oranje, die binnenkort ook nog uit de doeken doet waarom hij bij Liverpool is weggegaan.

Vooralsnog wenst Wijnaldum alleen nog vooruit te kijken maar de middenvelder blikt nog wel even terug op de laatste hectische weken.

Die weken bestonden vooral uit onderhandelingen met FC Barcelona. ‘Wat ik kan zeggen is dat ik een andere keuze heb gemaakt’, zei Wijnaldum tijdens de persconferentie in aanloop naar Nederland-Oekraïne.

‘Het was een moeilijke keuze’, vervolgde Wijnaldum over zijn recente keuze. ‘We hebben vier weken onderhandeld met Barcelona, maar we zijn er niet uitgekomen. PSG was slagvaardiger en sneller. Het project sprak me ook erg aan. Maar het was moeilijk. Ik moet eerlijk zeggen dat ook ik dacht dat ik naar Barcelona zou gaan. Dat was lang de enige club die echt geïnteresseerd was’, zegt de aanvoerder over de afgeketste transfer.

Omwille van diverse redenen en oorzaken ketste de transfer van Wijnaldum naar Catalonië af maar met de overgang naar PSG heeft Wijnaldum rust gevonden.

‘Tijdens het EK wil je honderd procent gefocust zijn op het toernooi. Het was een hectische week waarin ik keuzes moest maken. Het zijn twee grote clubs waar ik graag voor wil spelen. Het zorgt voor opluchting dat ik de keuze voor het EK heb gemaakt, want het gaat toch in je hoofd spelen.’


Vorig artikelUit beeld geraakte maar fitte Erick Gutiérrez kan op huurbasis naar Fiorentina
Volgend artikelCatalaanse media zijn zeker: Memphis Depay voor twee seizoenen naar FC Barcelona

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in