Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV rekent ook volgend seizoen op Yvon Mvogo'

17 mei 2021 14:26 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV rekent ook volgend seizoen op Yvon Mvogo"; image source: Pro Shots

PSV rekent erop dat Yvon Mvogo ook volgend seizoen voor de club speelt. De international van Zwitserland wordt voor twee seizoenen gehuurd van RB Leipzig, maar de Duitsers hadden een optie bedongen om hem komende zomer al terug te kunnen halen. "Het zou verrassend zijn als Leipzig hem nu nog terughaalt”, aldus Roger Schmidt. "Ze wilden de clausule namelijk voor het geval hun huidige eerste doelman zou vertrekken."

Schmidt gaat verder: "Nu dat niet meer het geval is, is de situatie veranderd. Ik weet niet hoelang de clausule van Leipzig nog loopt, maar ik denk dat we normaal gesproken met Yvon en Joël Drommel het seizoen ingaan. We hebben een lang seizoen dat eraan komt en voor hen allebei is de concurrentie-situatie goed."

De trainer is ook blij met de komst van Joël Drommel, die hij als een talentvolle doelman ziet. "Voor PSV en misschien ook voor Oranje, later", zo geeft hij aan. "We hadden de kans om hem te halen en waren eerst ook nog niet zeker of Yvon zou blijven. Dus wilden we hem nu aantrekken. Yvon heeft dit seizoen veel meer gespeeld dan in de drie jaar hiervoor en had die tijd nodig. Hij heeft het in mijn ogen goed gedaan."

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

yvon leipzig mvogo drommel schmidt hoelang oranje roger terughaalt zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Voegt niets toe en pakt zekers geen punten voor ons....enkeltje Leipzig aub!
+1/-0

2 jaar geleden
Met Drommel heb ik nog hoop dat het wat gaat worden ,maar met Mvogo niet meer pakt bijna geen punt kost per jaar 1.75 miljoen zonde van de poen..
+2/-0

2 jaar geleden
Degelijke reserverdoelman achter klassekeeper. Helaas hebben wij (volgend seizoen) geen klassekeeper. De beoogde #1 zag er gisteren weer niet goed uit. Zorgelijk scenario.
+2/-0

2 jaar geleden
Sinds de winterstop deelt Drommel in de Twentse malaise en heeft hij er meermaals niet goed uitgezien bij tegentreffers. Zo ook gisteren weer 2x. Prima zaak dat Mvogo waarschijnlijk blijft. Hij is een redelijke keeper voor PSV gebleken en op basis van wat ik het laatste half jaar van Drommel heb gezien, heb ik niet het idee dat hij het beter gaat doen in ons doel.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik denk dat we hier toch maar blij mee moeten zijn.
+1/-0

2 jaar geleden
Stuur hem maar terug en haal die okoye maar op bij Sparta. Dan kunnen Drommel en Okoye vechten om een basisplaats en beide zullen meer waard worden ipv een huurling die na volgend seizoen dan weer moet vertrekken.
+1/-0

2 jaar geleden
De trainer is blij met de komst van Drommel, terwijl hij vorig seizoen per se de twee 'Duitse' keepers Mvogo en Muller gehaald moesten worden. Muller hebben we nooit meer wat van gehoord, Mvogo komt zwaar tekort. Unnerstal (die we al hadden en dus niets extra kostte) is weggejaagd en nu moeten we maar zien hoe Drommel zich gaat houden. Deze trainer kost ons heel veel geld, heel veel tijd en alleen maar om zijn eigen experimenteer te bekostigen
+2/-3

 
2 jaar geleden
Zo veel onzin, in 1 post.. knap werk.
+5/-0

Als Mvogo volgend seizoen 15% beter word moet Drommel 50% verbeteren om de concurrentie te winnen, tjezus wat is die Drommel een grote gok, maar mocht ie onze keeper worden, tja
+2/-0

 
2 jaar geleden
De Drommel van voor de winterstop was prima, Twente draaide drama 2e helft seizoen; indien Joel die vorm weer hervindt komt het dik in orde, flink aan de bak en vertouwen geven, het zijn net spitsen...
+2/-0

2 jaar geleden
Helaas heeft Mvogo een ongelukkig seizoen achter de rug. Vaak lag de eerste de beste bal van de tegenstander in de goal en niet eens elke keer verwijtbaar aan Mvogo. Ik kan me echter ook geen wedstrijd herinneren dat ik dacht wauw die pakt ie goed, of we hebben deze puntjes aan Mvogo te danken. Hij houd 95% van de ballen die hij moet pakken en heeft eigenlijk nooit eens een spectaculaire redding in huis. Ik had de verwachting dat we een topper binnen hadden gehaald, maar hij is niet meer dan middelmaat gebleken. Degelijke keeper, maar kost je wel een aantal punten ten opzichte van de grote concurrent waar wel puntenpakkers staan. Drommel moeten we maar zien dan, je gaat een eigen keeper die geldt als groot talent niet achter een huur keeper zetten die niets extra's kan brengen.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage