Commercieel directeur Frans Janssen van PSV (rechts) en topman Henny Hilgerdenaar van Ctac.
Volledig scherm
Commercieel directeur Frans Janssen van PSV (rechts) en topman Henny Hilgerdenaar van Ctac. © PSV

PSV bindt met Ctac nieuwe sponsor die via de naam op de trainingskleding veel geld inlegt

PSV heeft met het Bossche bedrijf Ctac opnieuw een grote sponsorpartner voor de komende jaren te pakken. Ctac verbond zich vandaag voor drie seizoenen aan PSV en wordt onder meer zichtbaar via de trainingskleding van de club. 

  1. Voetbalbaas Earnest Stewart heeft bij PSV binnenkort heel veel werk te verrichten
    PREMIUM
    met video

    Voetbal­baas Earnest Stewart heeft bij PSV binnenkort heel veel werk te verrichten

    PSV heeft nog vijf zeges in de eredivisie nodig om landskampioen te worden en twee om de begroting voor komend seizoen op te kunnen maken. Dan is al ongeveer duidelijk hoeveel UEFA-miljoenen de club in voetbaljaar 2024-2025 minimaal mag verwelkomen. Het zou voor technisch directeur Earnest Stewart een snelle steun in de rug zijn om zijn plannen voor volgend voetbaljaar te verwezenlijken.
    Eindhoven
  2. Er is een last van PSV’er Isaac Babadi afgevallen, die schakelt tussen deze twee extremen: ‘Dit is een beetje de wereld waarin ik leef’
    PREMIUM
    INTERVIEW

    Er is een last van PSV’er Isaac Babadi afgevallen, die schakelt tussen deze twee extremen: ‘Dit is een beetje de wereld waarin ik leef’

    Het contrast kon bijna niet groter. Vorige week stond Isaac Babadi met PSV te knokken om de kwartfinales van de Champions League te bereiken. Gisteravond wachtte na de strijd bij de ‘gelbe Wand’ de gele muur van de Langeleegte. Een plek waar de geest van het betaald voetbal nog wel rondwaart, voelt zelfs de jonge Babadi. ,,Er is een last van me afgevallen.”
    Eindhoven