Transparent
Inloggen
Sluiten

Ritsu Doan Talent van de Maand in Bundesliga

14 april 2021 15:51
Foto: Pro Shots

Ritsu Doan Talent van de Maand in Bundesliga; image source: Pro Shots

Ritsu Doan is in Duitsland uitgeroepen tot Talent van de Maand in de Bundesliga. De Japanner speelt dit seizoen op huurbasis voor Arminia Bielefeld en heeft sinds zijn komst nog geen wedstrijd gemist voor de Duitsers. In totaal speelde hij tot nu toe 29 wedstrijden, waarin hij 4 keer wist te scoren. Ook gaf hij 3 keer een assist.

Eerder werd al duidelijk dat Arminia Bielefeld de koopoptie die het heeft bedongen op Doan graag wil gaan lichten. Hiervoor moeten ze wel in de Bundesliga blijven omdat anders de financiën ontbreken om hem aan te trekken. Arminia Bielefeld staat met nog zes wedstrijden te spelen op de 16de plaats, dat uiteindelijk een tweeluik zou betekenen met de nummer drie van de 2.Bundesliga. Nummer 15 Hertha BSC heeft echter evenveel punten, maar kent een beter doelsaldo. Nummer 17 FC Köln heeft drie punten minder dan de ploeg van Doan.




Tags

bundesliga doan arminia bielefeld duitsland hertha koln

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Dan kunnen ze beter degraderen en kunnen we cashen bij een andere club
+1/-0

 
3 jaar geleden
Of laten terugkeren kijken of z'n niveau gegroeid is en zelf gebruiken. En anders in de etalage zetten
+1/-0

3 jaar geleden
Laat ze erin blijven juist! Dan zien (lees: krijgen) wij wellicht de forse investering (grotendeels) terug.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik hoop vooral dat er bij die optie tot koop ook percentages zijn afgesproken als hij wordt doorverkocht.

Wel mooi dat hij is verkozen tot talent. Dat betekent dat onze scouting het toch ook weer niet zo slecht heeft bekeken.

Voor mij prima 12e man maar daar hebben we Thomas en Mauro Junior al voor.
+1/-0

3 jaar geleden
Hij kan mij totaal niet bekoren. Ik wens hem het beste, ik hoop dat wij hem redelijk kunnen verkopen en dan vindt ik het prima.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Wellicht weer een miljoen bij het transferbedag.
+1/-0

3 jaar geleden
Snel terug halen en een nieuw contract aanbieden. Helaas onder gewaardeerd dor de meeste fans hier. Hij zal veel meer van waarde zijn dan een Irritaren. Doan wil tenminste lopen, vechten en winnen.
+2/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Ritsu Doan heeft bij PSV een contract tot 2024.Een speler van 22 jaar ,japans international ,waar hij de grote ster is ,een aankomend WK.Ik bedoel ,als hij zich in de Bundesliga door heeft ontwikkeld , wat een sterkere competitie dan de eredivisie is,en met een Ihattaren op weg naar de uitgang.Geef hem nog een kans , op rechts ,heeft pas 1 PSV seizoen erop zitten.Werkt harder dan Mo.Als bielefeld degradeerd ,geef hem een 2e kans,het kan zomaar eens succesvol zijn,na het WK kan hij zomaar 15 miljoen waard zijn.Doan heeft sinds oktober en nu 20 bundesliga wedstrijden op rij Rechtsbuiten gespeeld ,zijn favoriete positie ,met links naar binnen komen,zoals Gakpo met rechts op linksbuiten positie gevaarlijk is.Ga zo door Ritsu.Of cashen of terugkomen ,beide opties zijn denkbaar.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Doan is stijf linksbenig @philipske. Rechts op het middenveld lijkt me geen goed idee.
+1/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Wat heb ik me geïrriteerd aan zijn spel thuis tegen AZ toen we er met 0-4 af gingen (2019), mede voor het vertragende spel van Doan op rechts. Alles naar binnen kappen naar zijn linker en dan een balletje breed... zat hem te vervloeken op de tribune. En Gakpo (in de spits) maar vragen waarom hij geen diepe ballen kreeg... Dat moet echt beter wil hij nog slagen bij PSV.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Precies dat, tis geen speler met de eigenschappen die passen bij deze speelwijze op het middenveld.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Helemaal eens, zoals ik hierboven ook al zei. Helaas is hij door veel supporters onddergewaardeerd. Was bij Groningen al (naast Padt) de beste speler. Speelt in Duitsland alle wedstrijden. We moeten hem gewoon eens een zeizoen de kans geven en eens wat minder zeiken over eigen spelers. Zoveel disrespect voor onze eigen spelers, zo jammer. Rosario bijvoorbeeld, het enige wat 'we' zien zijn de foute passess en de balverliezen. Zien we ook de goede dingen van hem, of zijn we door de tijd heen teveel door een roze bril gaan kijken en willen we alleen negatieve dingen zien?
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage