Roger Schmidt was niet boos op zijn spelers. ,,Ze hebben er alles aan gedaan."
Volledig scherm
PREMIUM
Roger Schmidt was niet boos op zijn spelers. ,,Ze hebben er alles aan gedaan." © ANP

Na een goede wedstrijd is de pijn nóg heftiger bij PSV: ‘Dit is heel moeilijk om te accepteren’

Het laatste fluitje van scheidsrechter Clément Turpin voelde donderdagavond voor de PSV’ers na 90 minuten tegen Olympiakos als een scherpe naald in de benen. De sportieve pijn was na een 2-1 overwinning, die voelde als een heftige nederlaag en niet toereikend was, heel groot in het Eindhovense kamp. 

  1. Peter Bosz hoorde in restaurant dat Feyenoord punten verspeelde en zit niet met bizarre statistiek: ‘Jullie weten hoe ik ernaar kijk’
    PREMIUM

    Peter Bosz hoorde in restaurant dat Feyenoord punten verspeelde en zit niet met bizarre statistiek: ‘Jullie weten hoe ik ernaar kijk’

    PSV kreeg donderdagavond prima nieuws in de titelrace met Feyenoord, die misschien wel geen titelrace meer is. De Rotterdammers zagen het toch al dunne lijntje met PSV bijna breken door een gelijkspel bij nummer laatst FC Volendam. ,,Dat betekent dat wij twee punten dichter bij de titel zijn, maar we zijn er nog niet”, aldus trainer Peter Bosz.
    Eindhoven
  2. PSV broedt op forse uitbreiding van Philips Stadion, met vele duizenden plaatsen
    PREMIUM

    PSV broedt op forse uitbrei­ding van Philips Stadion, met vele duizenden plaatsen

    PSV wil in de toekomst het Philips Stadion uitbreiden, met vele duizenden plaatsen. Het meest ambitieuze scenario is om op lange termijn ruim tienduizend plekken extra te realiseren. Dat is nu de denkrichting binnen de club, al moeten er nog financiële en bouwkundige onderzoeken plaatsvinden. De ambitie van de PSV-leiding is echter duidelijk en wordt ook ondersteund door recent onderzoek: PSV kan en wil gezond groeien, maar hoe?
    Eindhoven
  3. Dit heeft PSV nog nodig voor de titel en hier kan het gebeuren: zes of zeven punten is normaal gesproken genoeg
    PREMIUM

    Dit heeft PSV nog nodig voor de titel en hier kan het gebeuren: zes of zeven punten is normaal gesproken genoeg

    PSV speelt dit seizoen nog vijf duels in de eredivisie en is al dicht bij het landskampioenschap. De formatie van Peter Bosz moet zeven punten uit die resterende wedstrijden zien te halen om honderd procent zekerheid te hebben. Dat lijkt niet bepaald een onmogelijke opgave, in een programma waarin PSV nog thuis speelt tegen Vitesse, Sparta en RKC en uit nog bij sc Heerenveen en Fortuna Sittard moet aantreden.
    Eindhoven